Ένας από τους πρωταγωνιστές για το σύνολο του Γιώργου Μπαρτζώκα ήταν ο Τζοέλ Μπολομπόι ο οποίος κατέγραψε κόντρα στους Τούρκους 14 πόντους.
Το νέο μεταγραφικό απόκτημα των Πειραιωτών, στάθηκε στην πρόοδο που έχει δείξει η ομάδα του κατά την διάρκεια της προετοιμασίας, ενώ μίλησε και για το δεύτερο φιλικό που ακολουθεί με τους Τούρκους (Δευτέρα 12/09 – 20:30).
«Χθες ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι, όμως, καταφέραμε να πάρουμε τη νίκη. Σίγουρα ήταν κλειστό ματς, αλλά είδαμε την πρόοδο που κάνουμε. Δουλέψαμε πολύ στην άμυνα και επιθετικά προσπαθήσαμε να κάνουμε πιο απλά τα πράγματα. Όλοι εδώ καταβάλουμε μεγάλη προσπάθεια, τόσο ατομικά, όσο και ομαδικά. Νιώσαμε καλά που παίξαμε με μια πολύ καλή ομάδα, κάτι που μας βοήθησε να δούμε που βρισκόμαστε».
Για το φιλικό της Δευτέρας με τη Φενέρμπαχτσε: «Ανυπομονούμε για τον αγώνα της Δευτέρας. Θα είναι κάτι σαν το πρώτο επίσημο παιχνίδι, καθώς θα είναι ανοικτό στο κοινό. Θα έρθουν αρκετοί φίλαθλοι. Όλοι ανυπομονούμε. Θα είναι ακόμη πιο δύσκολο παιχνίδι, για τον επιπλέον λόγο ότι κερδίσαμε το χθεσινό ματς. Περιμένουμε πως θα είναι πιο επιθετικοί και ακόμη πιο συγκεντρωμένοι».
Ο Άρης υποδέχεται τον Ολυμπιακό την Κυριακή και ο Μανόλο Χιμένεθ συνεχίζει να προβληματίζεται ως προς το πώς θα παρατάξει την ομάδα του ώστε να κοντράρει τους «ερυθρόλευκους».
Ο Στεφ Κάρι, ο κορυφαίος σουτέρ στην ιστορία του μπάσκετ, τρελαίνει κόσμο και... social media ακόμη και στη δύση της καριέρας του, κάνοντας το κοινό να αναρωτιέται αν όσα βλέπει είναι αληθινά ή προϊόν τεχνητής νοημοσύνης.