Γιάννης Τσιμιτσέλης: «Δεν είχα βρακί να βάλω για 5 μέρες»
Τι συνέβη;
Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης εμφανίστηκε στην πρεμιέρα της εκπομπής «Ελένη».
Ως πρώτος καλεσμένος της σεζόν μίλησε για την ταξιδιωτική εκπομπή «Fishy»,αλλά και τα γυρίσματα που έκαναν από κοινού με την Ελένη Μενεγάκη, μιας και συναντήθηκαν στην Άνδρο.
Ο διάσημος ηθοποιός και παρουσιαστής μίλησε για την αγάπη του για τα ταξίδια. Το καλοκαίρι, μαζί με τη σύντροφό του, Κατερίνα Γερονικολού, πραγματοποίησαν ένα μεγάλο ταξίδι στο Μπαλί, όμως εκεί τους περίμενε μια δυσάρεστη έκπληξη.
«Δεν είχα βρακί να βάλω για 5 μέρες»
Όπως είχε κάνει γνωστό η ηθοποιός είχαν χάσει τις βαλίτσες στους στο αεροδρόμιο. Σχετικά με αυτό το περιστατικό ο Τσιμιτσέλης αποκάλυψε «Χάσαμε τις βαλίτσες μας, δεν είχα βρακί να βάλω 5 μέρες, ήμασταν δύο μέρες με τη ρόμπα».
Βέβαια αυτό το συμβάν δεν άλλαξε την εμπειρία τους στο ταξίδι με τον ηθοποιό να δηλώνει: «Πολύ ωραίο το Μπαλί αλλά πολύ ρύζι».
- Ιωάννινα: Στο νοσοκομείο δύο 15χρονες έπειτα από κατανάλωση αλκοόλ – Δύο συλλήψεις
- Τσιτσιπάς: «Είχα ανάγκη αυτό το διάλειμμα, επιστρέφω με διαφορετική ενέργεια»
- Σέρρες: Πέμπτη ημέρα αγωνίας – Στο μικροσκόπιο βίντεο με αυτοκίνητο ίδιο με του εξαφανισμένου διοικητή
- Μπριζίτ Μπαρντό: Οι 48 ταινίες, η απομάκρυνση από τις τέχνες και η αφοσίωση στην υπεράσπιση των δικαιωμάτων των ζώων
- Παναθηναϊκός: Παίρνει τον Κοντούρη του Παναιτωλικού
- Ελληνικός τουρισμός: Σε τροχιά αλλεπάλληλων ρεκόρ – Πάνω από 37 εκατομμύρια οι αφίξεις το 2025




