Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
«Ποδαρικό» στην Ελένη Μενεγάκη και την εκπομπή «Ελένη» έκανε ο Γιάννης Τσιμιτσέλης

«Ποδαρικό» στην Ελένη Μενεγάκη και την εκπομπή «Ελένη» έκανε ο Γιάννης Τσιμιτσέλης

Στην πρεμιέρα της εκπομπής «Ελένη» στο MEGA

Πρώτος καλεσμένος της σεζόν στην «Ελένη», ο Γιάννης Τσιμιτσέλης μίλησε για το «Fishy», που επιστρέφει στο MEGA, αλλά και για τα γυρίσματα που έκαναν μαζί με την Ελένη Μενεγάκη στην Άνδρο για την ταξιδιωτική εκπομπή του MEGA.

Ανάμεσα στα γυρίσματα για το «Fishy», που τον έχουν οδηγήσει για ψάρεμα στις υπέροχες ελληνικές θάλασσες μαζί με πολύ αγαπημένους συνταξιδιώτες, ο Γιάννης Τσιμιτσέλης βρέθηκε στην πρεμιέρα της «Ελένης» και είπε: «Δεν έχω τελειώσει ακόμα τα γυρίσματα. Την άλλη βδομάδα φεύγω για Κρήτη».

Σε ένα επεισόδιο της ταξιδιωτικής εκπομπής, ο Γιάννης Τσιμιτσέλης θα υποδεχτεί στο σκάφος της εκπομπής την Ελένη Μενεγάκη. Όπως θυμήθηκαν οι δυο τους, το γύρισμα αποδείχτηκε εξαιρετικά δύσκολο, καθώς οι καιρικές συνθήκες ήταν αντίξοες.

Για το συγκεκριμένο γύρισμα ο Γιάννης Τσιμιτσέλης ανέφερε: «Πεθαίνω για το ψάρεμα, μπορώ να κάθομαι μέρες. Φοβήθηκα για το γύρισμά μας, έλεγα “Θα τα πάρει στο κρανίο η Ελένη!”. Εσύ ήσουν γενναία, δεν το περίμενα. Ήταν οι πιο δύσκολες συνθήκες που έχουν υπάρξει σε καλεσμένο, δεν περίμενα ότι θα ήταν τόσο χάλια η θάλασσα». Από την πλευρά της, η ίδια η Ελένη Μενεγάκη του είπε: «Εγώ ανησυχούσα για τον καιρό, αλλά το απόλαυσα. Αφού δεν ήθελα να φύγεις».

Ακόμα, ο Γιάννης Τσιμιτσέλης, ο οποίος εκτός από το «Fishy» θα εμφανίζεται και στη νέα κωμική σειρά του MEGA «Μαίρη, Μαίρη, Μαίρη», αναφέρθηκε στις διακοπές του και στα απρόοπτα που συνέβησαν σε ένα ταξίδι του στο Μπαλί: «Πήγα έναν μήνα διακοπές, χαλάρωσα, το ευχαριστήθηκα. Άντε πάλι να μπω στους ρυθμούς τώρα».

Δείτε το βίντεο

Sports in

Ο Ολυμπιακός των 21 Ευρωπαϊκών τελικών επί εποχής Βαγγέλη Μαρινάκη

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης ανέλαβε τα ηνία του Ολυμπιακού το 2010 και εκτός από την ΠΑΕ στηρίζει και τον Ερασιτέχνη, με αποτέλεσμα να είναι ένας από τους κορυφαίους πολυαθλητικούς συλλόγους στον κόσμο

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024