ΟΑΣΘ: Τετράωρη στάση εργασίας την Τρίτη 30 Αυγούστου
Τι αναφέρει η ανακοίνωση των εργαζόμενων στον ΟΑΣΘ.
Σε στάση εργασίας, από τις 11 το πρωί μέχρι τις 3 το μεσημέρι, προχωρούν αύριο Τρίτη, 30 Αυγούστου, οι εργαζόμενοι στον ΟΑΣΘ, μετά από απόφαση που είχε ληφθεί από τη Γενική Συνέλευση των εργαζομένων.
Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, από το Συνδικάτο Εργαζομένων του Οργανισμού θα δοθεί προσωπικό ασφαλείας για την κυκλοφορία 50 λεωφορείων κατά τις ώρες της στάσης εργασίας.
- Διαβάστε επίσης: OΑΣΘ: Παράνομες οι στάσεις εργασίας των εργαζομένων – «Θα γίνουν κανονικά», λέει το Συνδικάτο
Λεωφορεία για φοιτητές και ΑμεΑ
Επιπλέον, θα δρομολογηθούν δύο λεωφορεία στη γραμμή 52 που εκτελεί το δρομολόγιο Ν. Σ. Σταθμός – Αλεξάνδρεια Πανεπιστημιούπολη – Σίνδος, για την εξυπηρέτηση των φοιτητών. Κανονικά θα λειτουργήσει η υπηρεσία δωρεάν μετακίνησης των ατόμων με αναπηρίες.
- Θεσσαλονίκη: 35χρονος κατηγορείται για ασέλγεια σε βάρος της 5χρονης ανιψιάς του
- Βαγγέλης Μαρινάκης για τα γενέθλια του Ολυμπιακού: «Μαζί θα συνεχίσουμε να γράφουμε νέες χρυσές σελίδες» (pic)
- Τουρκία: Αναπτύσσει συστήματα Patriot του ΝΑΤΟ στη Μαλάτια
- Αρχεία Έπσταϊν: Καταγγελία για σεξουαλική επίθεση του Ντόναλντ Τραμπ σε ανήλικη – Τι δείχνουν οι συνεντεύξεις του FBI
- Ηράκλειο: Τροχαίο με ΙΧ που παρέσυρε πεζή και καρφώθηκε σε βιτρίνα καταστήματος
- Ο Μπαζίνας είναι από τα πιο «hot» ονόματα του καλοκαιριού – Η πρόταση του ΠΑΟΚ και το ενδιαφέρον των «αιωνίων»
- Στενά του Ορμούζ: Γιατί είναι τόσο δύσκολο το πέρασμα να «ανοίξει» με στρατιωτικά μέσα
- Πώς να «χακάρετε» το σώμα σας για τον τέλειο ύπνο
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 10.03.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/03/fausto-garcia-menendez-6p_jg_Ayldo-unsplash-315x220.jpg)











































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442