Μαυρίκιος Μαυρικίου – Ιλάειρα Ζήση: Η Έλλη Κοκκίνου τραγούδησε live στον πρώτο χορό του ζευγαριού
O Μαυρίκιος Μαυρικίου και η Ιλάειρα Ζήση ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου
Ο Μαυρίκιος Μαυρικίου και η Ιλάειρα Ζήση παντρεύτηκαν σε μια τελετή-υπερπαραγωγή και ετοίμασαν μια μεγάλη έκπληξη στους καλεσμένους τους.
Το ζευγάρι μετά τη ρομαντική τελετή βρέθηκε στο γαμήλιο πάρτι και έκαναν μια θεατρική είσοδο. Για τον πρώτο χορό μάλιστα του Μαυρίκιου Μαυρικίου με την Ιλάειρα Ζήση τραγούδησε live η Έλλη Κοκκίνου.
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Μαυρίκιος Μαυρικίου (@mavrikios_mavrikiou)
Το γαμήλιο πάρτι του ζευγαριού ήταν γεμάτο εκπλήξεις και πολυτέλεια, όπως περιμέναμε άλλωστε από το διάσημο ζευγάρι. Αρχικά οι δυο τους έκαναν μια θεατρική είσοδο στη δεξίωση και έκοψαν την τούρτα υπερπαραγωγή που είχε στηθεί για εκείνους.
Στη συνέχεια το ζευγάρι χόρεψε τον πρώτο του χορό. Στη σκηνή βρέθηκε η Έλλη Κοκκίνου που τραγούδησε την «Κοσμοθεωρία» κάνοντας την Ιλάειρα Ζήση και τον Μαυρίκιο Μαυρικίου να συγκινηθούν στον πρώτο τους χορό ως παντρεμένοι πια.
Δείτε το βίντεο
- Γυμναστική: Η άσκηση – έκπληξη που μας ηρεμεί
- Βροχές με… ήλιο σήμερα – Σε ποιες περιοχές θα είναι έντονα τα φαινόμενα
- Ημέρα Μνήμης Μελίνα Μερκούρη: Δωρεάν είσοδος σε αρχαιολογικούς χώρους, μνημεία και μουσεία
- Σχέση: Πώς επηρεάζει την επιτυχία στη δουλειά σου;
- ΤΕΑ: Δεύτερη σύνταξη έως 300 ευρώ από τα επαγγελματικά ταμεία
- Το ντόμινο της κρίσης: Από τη Διώρυγα του Σουέζ στο καλάθι του καταναλωτή






