Αποκάλυψη: Η Σπόρτινγκ δίνει πέντε εκατομμύρια συν ποσοστό μεταπώλησης για Αλεξανδρόπουλο
Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του «10» η Σπόρτινγκ Λισσαβόνας όχι μόνο δεν εγκαταλείπει την περίπτωση Αλεξανδρόπουλου, αλλά δίνει τα χρήματα που ζητάει ο Παναθηναϊκός και πλησιάζει στην απόκτησή του.
Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις γύρω από το θέμα του Σωτήρη Αλεξανδρόπουλου, ο οποίος έχει εξελιχθεί στο πιο «hot» όνομα του φετινού καλοκαιριού για τον Παναθηναϊκό. Το ενδιαφέρον της Σπόρτινγκ Λισσαβόνας για τον παίκτη μετουσιώθηκε σε επίσημη πρόταση τεσσάρων εκατομμυρίων ευρώ προς τον Παναθηναϊκό, με τους «πράσινους» να αρνούνται να τον παραχωρήσουν με αυτό το ποσό. Ωστόσο τα πάντα είναι ανοιχτά και οι πιθανότητες να καταλήξει τελικά ο παίκτης στους Πορτογάλους είναι πολλές.
Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του «10» από την Πορτογαλία, η Σπόρτινγκ όχι μόνο δεν εγκαταλείπει την υπόθεση, αλλά επανέρχεται με νέα πρόταση που αγγίζει τα «θέλω» του Παναθηναϊκού όσον αφορά τον 21χρονο ποδοσφαιριστή. Και κατά συνέπεια, αγγίζει τον παίκτη, ο οποίος είναι ενήμερος εδώ και καιρό για την εκτίμηση που τρέφει προς το πρόσωπό του ο Ρούμπεν Αμορίμ, προπονητής της Σπόρτινγκ.
Συγκεκριμένα, οι πληροφορίες αναφέρουν, ότι οι Πορτογάλοι επιστρέφουν με μια πρόταση που φτάνει τα πέντε εκατομμύρια ευρώ μετρητά στον Παναθηναϊκό, συν ένα μεγάλο ποσοστό μεταπώλησης. Που πιθανότατα θα ξεπερνά το 25%.
Η πλευρά του παίκτη είναι ενήμερη εδώ και μέρες για την επιθυμία της Σπόρτινγκ να δώσει όσα χρήματα απαιτεί ο Παναθηναϊκός προκειμένου να διαπραγματευτεί την απόκτησή του και περιμένει τις εξελίξεις και τις κινήσεις της πορτογαλικής ομάδας.
Φυσικά, η συγκεκριμένη εξέλιξη φέρνει τον Αλεξανδρόπουλο ένα βήμα πιο κοντά στην ομάδα που την προπέρσινη σεζόν… τρέλανε την Πορτογαλία με το ποδόσφαιρο που έπαιξε και την κατάκτηση του πρωταθλήματος.
Ο παίκτης ναι μεν δεν «καίγεται» για άμεση αποχώρηση από το «τριφύλλι», πλην όμως βλέπει ότι μία τέτοια πρόταση θα βοηθήσει και τον Παναθηναϊκό, αλλά και τον ίδιο τόσο σε οικονομικό, όσο και σε αγωνιστικό επίπεδο. Άλλωστε η συμφωνία που είχε γίνει με τους «πράσινους» όταν πέρσι ανανεώθηκε η συνεργασία τους ήταν να μην μπει ρήτρα, αλλά να συμφωνηθεί ένα ποσό για το οποίο ο Παναθηναϊκός δεν θα έλεγε «όχι» αν ο παίκτης ήθελε να αποχωρήσει.
Αυτό το ποσό είναι περίπου στα 5-5,5 εκατομμύρια ευρώ, χρήματα που όλα δείχνουν πως η Σπόρτινγκ θα τα δώσει, με τις εξελίξεις να αναμένονται ακόμα και μέσα στις επόμενες ώρες.
Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός, ΠΑΟΚ και Αρης ψήφισαν τον διοικητικό απολογισμό, όμως η ΑΕΚ προτίμησε την απομόνωση. Επίσης, είναι ξεκάθαρο ότι η διαιτησία είναι θέμα Επιτροπής Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου
LIVE: ΟΦΗ – Πανσερραϊκός. Παρακολουθήστε live στις 18:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης ΟΦΗ – Πανσερραϊκός για τη 14η αγωνιστική της Stoiximan Super League. Τηλεοπτικά από το COSMOTE SPORT 2.
Η Καλαμάτα πήρε το διπλό, επικρατώντας 2-0 του Αιγάλεω για την 14η αγωνιστική του Β’ ομίλου της Super League 2 και έτσι πανηγύρισε την έβδομη σερί νίκη της. Νίκη και για τη Μαρκό με 2-0 στη Σύρο, όπως και για την Καβάλα κόντρα στον ΠΑΟΚ Β' (2-0).