Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Έφτασε στην Αθήνα ο Μπερνάρντ – Φορούσε φανέλα Παναθηναϊκού με το νούμερο 10

Έφτασε στην Αθήνα ο Μπερνάρντ – Φορούσε φανέλα Παναθηναϊκού με το νούμερο 10

Στην Ελλάδα με το νούμερο 10 στην πλάτη και εν μέσω αποθέωσης ο Μπερνάρντ, που δήλωσε ενθουσιασμένος.

Στην Αθήνα βρίσκεται ο Μπερνάρντ Ντουάρτε. Ο Βραζιλιάνος, που νωρίτερα σήμερα έστειλε μήνυμα στους φίλους του Παναθηναϊκού και δήλωσε ενθουσιασμένος από τα μηνύματα που έχει λάβει, έφτασε στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» λίγο μετά τις 15:00 το μεσημέρι, όπου τον υποδέχτηκαν φίλαθλοι του Παναθηναϊκού που είχαν πάει από νωρίς εκεί.

Ο Μπερνάρντ βγήκε από την αίθουσα αφίξεων στις 15:35 με τον κόσμο να φωνάζει ρυθμικά το όνομά του και τον ίδιο να φορά φανέλα του Παναθηναϊκού με το νούμερο 10 στην πλάτη.

Διαβάστε επίσης: Το… βραζιλιάνικο teaser του Παναθηναϊκού για τον Μπερνάρντ (vid)

Ο κόσμος έσπευσε πάνω στον Βραζιλιάνο, ο οποίος ήταν ενθουσιασμένος και χαμογελαστός, ενώ δεν αρνήθηκε να φωτογραφηθεί με όποιον του ζητούσε.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ και που μου δίνεται η ευκαιρία να παίξω σε μια τόσο μεγάλη ομάδα. Ο τρόπος που με καλωσόρισαν οι φίλαθλοι αποδεικνύει πράγματι το μεγαλείο της ομάδας αυτής και ευχαριστώ θερμά», είπε ο Βραζιλιάνος στις πρώτες του κουβέντες.

«Βασικό είναι το μεγαλείο της ομάδας. Όλα όσα έμαθα για τους φιλάθλους και την ιστορία. Και φυσικά με βοήθησε και με επηρέασε όλα όσα έμαθα για τον προπονητή και το τιμ του. Εμείς οι ποδοσφαιριστές τα κοιτάζουμε αυτά», πρόσθεσε ο Βραζιλιάνος, που σημείωσε ότι τον προσέγγισαν και άλλες ελληνικές ομάδες.

«Είχα κι άλλες προτάσεις και μάλιστα από ελληνικές ομάδες. Αλλά ο Παναθηναϊκός ήταν η πρώτη ομάδα που ήρθα σε επαφή και ήθελα να έρθω στον Παναθηναϊκό» και έκλεισε λέγοντας.

«Είναι όλα σας είπα. Οι φίλαθλοι, ο προπονητής, ο πρόεδρος. Με έκαναν να αισθανθώ από την πρώτη στιγμή πως πρόκειται για μια ομάδα στην οποία θα είμαι σαν το σπίτι μου»

Sports in

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός 60-50: Ισοφάρισε σε 2-2 και ο τίτλος θα κριθεί σε πέμπτο παιχνίδι

Ο Παναθηναϊκός ισοφάρισε την σειρά με τον Ολυμπιακό (60-50), στους τελικούς της Α1 Μπάσκετ Γυναικών και πλέον όλα θα κριθούν στο 5ο ματς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024