Πανέτοιμος για την έναρξη της Super League της αγωνιστικής περιόδου 2022-2023 είναι ο ΠΑΟΚ. Ο Ραζβάν Λουτσέσκου, έπειτα από το τέλος της σημερινής προπόνησης, ανακοίνωσε την αποστολή για την αναμέτρηση κόντρα στον Παναιτωλικό (Σάββατο 20/8, 21:45 – Γήπεδο Τούμπας).
Ο Ρουμάνος προπονητής δεν υπολογίζει τους τραυματίες Χάρη Τσιγγάρα, Γιάννη Μιχαηλίδη και Ιβάν Νάσμπεργκ, οι οποίοι έκαναν ατομικό. Επιπλέον, είναι τιμωρημένοι από την περυσινή περίοδο οι Αντελίνο Βιεϊρίνια και Αντρίγια Ζίβκοβιτς.
Οι 20 παίκτες που επέλεξε ο Λουτσέσκου είναι οι: Κοτάρσκι, Ζ. Ζίβκοβιτς, Λύρατζης, Σάστρε, Ίνγκασον, Κάργας, Κουλιεράκης, Τσαούσης, Κούρτιτς, Σβαμπ, Φιλίπε Σοάρες, Ντάντας, Ντόουγκλας, Ελ Καντουρί, Κωνσταντέλιας, Μπίσεσβαρ, Νάρεϊ, Κουαλιάτα, Μπράντον, Ολιβέιρα.
Σε παγκόσμια πρώτη από τον καλλιτεχνικό οργανισμό Altera Pars το «Lost & Found» της Nalini Vidoolah Mootoosamy, σε μετάφραση και σκηνοθεσία Πέτρου Νάκου, συνεχίζει την πορεία του και μετά το Πάσχα.
Χαρούμενος για το χρυσό μετάλλιο στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Καΐρου και έτοιμος για την επόμενη πρόκληση είναι ο Λευτέρης Πετρούνιας, όπως ανέφερε στην πρώτη του ανάρτηση μετά τον κυριακάτικο (5/4) αγώνα του.
Αν και και καλύτερος στο μεγαλύτερο μέρος του ματς, ο Άρης (τρία δοκάρια κι ακυρωθέν γκολ), έμεινε στο 1-1 με τον Λεβαδειακό ο οποίος διατηρεί τον πρώτο λόγο για την κατάληψη της πρώτης 5ης θέσης στο μίνι πρωτάθλημα.
LIVE: ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός. Παρακολουθήστε live στις 19:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός για την 1η αγωνιστική των play offs 1-4 της Stoiximan Super League. Τηλεοπτικά από Novasports Prime.