Ο Κριστιάν Γκολομέεβ μετά το χάλκινο μετάλλιο που κατέκτησε στα 50μ. ελεύθερο, στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα της Ρώμης, στάθηκε στη σταθερότητα που έχει να βρίσκεται στο βάθρο και αφιέρωσε την επιτυχία αυτή στον γιο του.
Στο γεγονός ότι κατέκτησε για άλλη μία χρονιά μετάλλιο σε μεγάλη διοργάνωση, παρότι η φετινή του προετοιμασία ήταν ελλιπής, στάθηκε στις δηλώσεις του ο Κριστιάν Γκολομέεβ, μετά την τρίτη θέση που κατέλαβε στα 50μ. ελεύθερο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα κολύμβησης της Ρώμης.
Παράλληλα, ο 29χρονος πρωταθλητής έδωσε… ραντεβού για του χρόνου, τονίζοντας χαρακτηριστικά ότι «δεν χαρίζομαι σε κανέναν», ενώ δεν παρέλειψε να αφιερώσει την επιτυχία του στον ηλικίας δέκα μηνών γιο του.
«Αυτό το μετάλλιο είναι αφιερωμένο στον γιο μου, 10 μηνών, που ήταν εδώ και με είδε. Είμαι πολύ χαρούμενος. Με μόλις πέντε μήνες προπόνηση και ανέβηκα στο βάθρο. Το πίστευα πάρα πολύ αυτό το μετάλλιο. Πήγα γρήγορα στο τέλος, άπλωσα το χέρι και πήρα το μετάλλιο.
Χάρηκα την κούρσα. Είναι ο έκτος μου τελικός και το τρίτο σερί μετάλλιο, είναι πολύ όμορφα. Ήμουν συγκεντρωμένος. Πλέον από Σεπτέμβριο ξεκινάμε πολύ δυνατά, και πλέον, δεν χαρίζομαι σε κανέναν».
Σημειώνεται ότι φέτος είναι η τέταρτη διαδοχική χρονιά (χωρίς να υπολογίζεται το… χαμένο λόγω πανδημίας 2020) που ο Κριστιάν Γκολομέεβ κερδίζει μετάλλιο σε μεγάλη διοργάνωση.
Η αρχή έγινε με το ασημένιο στο Ευρωπαϊκό της Γλασκώβης, το 2018, για να ακολουθήσει το ασημένιο στο Παγκόσμιο της Γκουανγκζού (2019), το χάλκινο στο Ευρωπαϊκό της Βουδαπέστης (2021, την ίδια χρονιά ήταν πέμπτος στους Ολυμπιακούς Αγώνες) και το χάλκινο φέτος στη Ρώμη.
Ο Γιάννης Καλαβριανός περιγράφει τις ταραγμένες ημέρες της ζωής των πέντε ηρώων, που θα άλλαζαν μια για πάντα την ιστορία της παγκόσμιας λογοτεχνίας τρόμου.
H Λιντς που παλεύει για τη σωτηρία της πήρε βαθμό με 0-0 από τη Μπρέντφορντ που έχασε κι άλλο έδαφος για την Ευρώπη. Εντυπωσιακή η Έβερτον, συνέτριψε με 3-0 την Τσέλσι και «βλέπει» ακόμη και «4άδα».
Ο χρυσός στο παγκόσμιο κλειστού στίβου του Τορούν Αρμάντ Ντουπλάντις μίλησε με κολακευτικά λόγια τον ασημένιο και πολύ καλό του φίλο του Εμμανουήλ Καραλή μετά την ολοκλήρωση του τελικού.
Ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός με ανάρτησή του απένειμε εύσημα στον αθλητή του Εμμανουήλ Καραλή, ο οποίος κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στο Παγκόσμιο Κλειστού Στίβου του Τορούν.
Ο Εμμανουήλ Καραλής αναφέρθηκε στην επιτυχία της κατάκτησης του ασημένιου μεταλλίου στο Παγκόσμιο κλειστού του Τορούν, αποθέωσε το τιμ του και τόνισε ότι στόχος του είναι το Παγκόσμιο ρεκόρ.