Ο Ολυμπιακός προηγήθηκε στη Χάιφα με γκολ του Ζινκερνάγκελ στο 7’, αλλά η Μακάμπι με ένα τυχερό τέρμα του Χαζίζα στις καθυστερήσεις (90+2’) ισοφάρισε σε 1-1 το πρώτο παιχνίδι των δύο ομάδων για τον β’ προκριματικό γύρο του Champions League.
Ο Τικίνιο μετά το τέλος της αναμέτρησης τόνισε ότι ο ίδιος και οι συμπαίκτες του δεν είναι ικανοποιημένοι από το αποτέλεσμα, αφού θα μπορούσαν να είχαν πάρει τη νίκη.
Παράλληλα, ο Βραζιλιάνος μίλησε για τη ρεβάνς, που γίνει την ερχόμενη εβδομάδα στο «Γ. Καραϊσκάκης» και επισήμανε ότι άπαντες θα τα δώσουν όλα για να πάρει ο Ολυμπιακός την πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.
«Δεν είναι ικανοποιητικό το αποτέλεσμα, θέλαμε κάτι παραπάνω θα τα δώσουμε όλα για να πάρουμε την πρόκριση στο γήπεδό μας. Όποτε μου ζητηθεί είμαι εδώ για να δώσω τα πάντα. Παίζουμε για το σύνολο», τόνισε χαρακτηριστικά ο Βραζιλιάνος.
Ο Γιάννης Καλαβριανός περιγράφει τις ταραγμένες ημέρες της ζωής των πέντε ηρώων, που θα άλλαζαν μια για πάντα την ιστορία της παγκόσμιας λογοτεχνίας τρόμου.
Δεν φαίνεται να έχει... πολύ μέλλον η καριέρα του Γιάννη Αντετοκούνμπο στους Μπακς, αφου ο ιδιοκτήτης της ομάδας του Μιλγουόκι έφτασε στο σημείο να απελεί τον «Greek Freak».
Ο ΠΑΟΚ συνεχίζει την προετοιμασία του για το παιχνίδι με τον Βόλο (22/3, 19:00), με τους Ζίβκοβιτς-Κένι να υποβάλλονται σε θεραπεία, ενώ ο Γιακουμάκης ακολούθησε μέρος του προγράμματος