ΣΥΡΙΖΑ για τιμές καυσίμων: Δεν υπάρχει αρνητικό ρεκόρ που να μην έχει σπάσει η κυβέρνηση
Ο ΣΥΡΙΖΑ σημειώνει ότι «οι Έλληνες πληρώνουν την ακριβότερη βενζίνη στην Ευρώπη» και καλεί τον Κυριάκο Μητσοτάκη «να βγει από τον γυάλινο πύργο του»
Κριτική στην κυβέρνηση με αιχμή τις τιμές των καυσίμων ασκεί ο ΣΥΡΙΖΑ. Ο εκπρόσωπος τύπου του κόμματος, Νάσος Ηλιόπουλος σε δήλωση του τονίζει ότι «οι Έλληνες πληρώνουν την ακριβότερη βενζίνη στην Ευρώπη» και καλεί τον Κυριάκο Μητσοτάκη «να βγει από τον γυάλινο πύργο του».
«Δεν υπάρχει αρνητικό ρεκόρ που να μην το έχει σπάσει η κυβέρνηση Μητσοτάκη» αναφέρει χαρακτηριστικά στη δήλωση του ο Νάσος Ηλιόπουλος.
Διαβάστε επίσης: Πέντε συμβουλές για να μην σας «κλέψουν» ποτέ στο βενζινάδικο
Η Ελλάδα η χώρα με την πιο ακριβή βενζίνη
Επισημαίνει δε πως την Δευτέρα «το Παρατηρητήριο Τιμών Καυσίμων της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, έδωσε την Ελλάδα ως τη χώρα με την πιο ακριβή βενζίνη της Ευρώπης, τη στιγμή μάλιστα που έχει πολύ χαμηλότερους μισθούς από τις περισσότερες ευρωπαϊκές χώρες».
Το κράτος βγάζει υπερκέρδη
Γεγονός που για τον εκπρόσωπο τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, σημαίνει ότι «το κράτος όχι μόνο δεν αντιμετωπίζει την αισχροκέρδεια ιδιωτών, αλλά βγάζει υπερκέρδη και το ίδιο από την αισχροκέρδεια αυτή. Αρνούμενη η κυβέρνηση να μειώσει τον ειδικό φόρο κατανάλωσης, έφτασε να έχει υπερέσοδα 3,6 δισ. στο εξάμηνο».
Κοροϊδία το κουπόνι βενζίνης
«Σημαίνει ότι το πενιχρό κουπόνι βενζίνης ήταν απλά μία ακόμη κοροϊδία» υπογραμμίζει ο Νάσος Ηλιόπουλος.
Και καταλήγει καλώντας τον Κυριάκο Μητσοτάκη να «βγει από τον γυάλινο πύργο του» καθώς όπως σημειώνει «αδυνατεί να καταλάβει ότι οι πολίτες δεν τα βγάζουν πέρα, δεν ζουν πλουσιοπάροχα όπως αυτός και οι φίλοι του. Αντιθέτως, εξαιτίας του πληρώνουν το ακριβότερο τίμημα σε όλη την Ευρώπη».
- Ουκρανία: Ο Τραμπ «στέλνει τον Γουίτκοφ στο Βερολίνο» για συνομιλίες με τον Ζελένσκι και ευρωπαίους ηγέτες
- ΗΠΑ – Βενεζουέλα: Αποστρατεύτηκε ο ναύαρχος που έδωσε εντολή για χτύπημα σε επιζώντες
- Βόρεια Κορέα: Το εγκώμιο στρατιωτών που επέστρεψαν από τη Ρωσία έπλεξε ο Κιμ Γιονγκ Ουν
- Ουκρανία: O Τραμπ ζήτησε από τις Ε3 να πιέσουν τον Ζελένσκι να συμφωνήσει με τη Ρωσία
- Βενεζουέλα: «Ο Μαδούρο να καταλάβει ότι πρέπει να φύγει», λέει η Ματσάδο
- Στα «Νέα Σαββατοκύριακο»: «Οι τύραννοι δεν διοικούν για πάντα…»
- Φοινικούντα: «Φάνηκε ότι έστησαν την κομπίνα για τα περιουσιακά» λέει μάρτυρας για το διπλό φονικό
- Φοινικούντα: «Μίλαγα με τον αδελφό μου & έμαθα από τα σάιτ ότι τον δολοφόνησαν» λέει ο αδερφός του επιστάτη
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

![H στιγμή της επίθεσης στο τουρκικό πλοίο από τη Ρωσία με Geran 2 / Shahed 136 [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/CENK-RORO-2-111x85.jpg)




![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 13.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/nathan-anderson-npruZYZgfA0-unsplash-315x220.jpg)








































![Ιράν: Οι Φρουροί της Επανάστασης κατέσχεσαν δεξαμενόπλοιο με «λαθραίο ντίζελ» [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/Iran-tanker-1-315x220.jpg)




![H στιγμή της επίθεσης στο τουρκικό πλοίο από τη Ρωσία με Geran 2 / Shahed 136 [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/CENK-RORO-2-315x220.jpg)










Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442