Όπως όλοι οι τομείς της κοινωνίας μας, έτσι και το ποδόσφαιρο, που αποτελεί μικρογραφία της, αλλάζει. Εξελίσσεται. Και προσαρμόζεται στις νέες εποχές.
Συνεχώς ακούμε καινούρια, πρωτοποριακά πράγματα. Γεγονός απολύτως φυσιολογικό. Και αυτό που ετοιμάζεται πλέον στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο πρόκειται να αλλάξει εντελώς τον τρόπο με τον οποίο καλύπτεται ένας αγώνας. Και θα βάλει εμάς τους θεατές στη… θέση των παικτών!
Με λίγα λόγια; Έρχονται οι body cam στους ποδοσφαιριστές! Τι σημαίνει αυτό; Πως οι παίκτες θα φοράνε κάμερες πάνω τους, οι οποίες θα καταγράφουν με έναν ξεχωριστό και πρωτότυπο τρόπο τη δράση σε ένα παιχνίδι ποδοσφαίρου! Θα βλέπουμε έναν αγώνα και θα είναι σαν να παίζουμε εμείς μπάλα!
Πάρτε παράδειγμα από το παρακάτω βίντεο. Στη φιλική αναμέτρηση της Κολωνίας με τη Μίλαν, ο Τιμ Λεμπέρλ φορούσε την κάμερα αυτή πάνω του. Και το γκολ που θα δείτε το είδε με τον ίδιο ακριβώς τρόπο κι εκείνος!
Aus dieser Perspektive habt ihr ein #effzeh-Tor noch nie gesehen! ⚽😍
Schaut euch das Tor von Florian Dietz aus der Bodycam-Sicht von Tim Lemperle an. 👀
Στις 17 Ιανουαρίου, το stage του Black Temple υποδέχεται μια σειρά από ελληνικές μπάντες, που θα ερμηνεύσουν μερικές από τις μεγαλύτερες επιτυχίες του David Bowie - ενώ τα decks θα αναλάβει ο Δημήτρης Παπασπυρόπουλος.
Ο Λεβαδειακός συνεχίζει να νικάει και να εντυπωσιάζει και ο Παναθηναϊκός δεν θα είναι καθόλου εύκολο να τον προσπεράσει για τη μάχη της τετράδας της Stoiximan Super League.
Ο Άλεκ Πίτερς είναι ο MVP της 14ης αγωνιστικής της Stoiximan GBL και αναδεικνύεται για πρώτη φορά τη φετινή σεζόν στο πρωτάθλημα ο πολυτιμότερος, μετά την εξαιρετική του εμφάνιση απέναντι στην Καρδίτσα.
Η κατάκτηση του Σούπερ Καπ έχει ενισχύσει θεαματικά τη θέση του προέδρου της Μπαρτσελόνα, ο οποίος εξετάζει σοβαρά το ενδεχόμενο να επισπεύσει τις προεδρικές εκλογές