Όπως όλοι οι τομείς της κοινωνίας μας, έτσι και το ποδόσφαιρο, που αποτελεί μικρογραφία της, αλλάζει. Εξελίσσεται. Και προσαρμόζεται στις νέες εποχές.
Συνεχώς ακούμε καινούρια, πρωτοποριακά πράγματα. Γεγονός απολύτως φυσιολογικό. Και αυτό που ετοιμάζεται πλέον στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο πρόκειται να αλλάξει εντελώς τον τρόπο με τον οποίο καλύπτεται ένας αγώνας. Και θα βάλει εμάς τους θεατές στη… θέση των παικτών!
Με λίγα λόγια; Έρχονται οι body cam στους ποδοσφαιριστές! Τι σημαίνει αυτό; Πως οι παίκτες θα φοράνε κάμερες πάνω τους, οι οποίες θα καταγράφουν με έναν ξεχωριστό και πρωτότυπο τρόπο τη δράση σε ένα παιχνίδι ποδοσφαίρου! Θα βλέπουμε έναν αγώνα και θα είναι σαν να παίζουμε εμείς μπάλα!
Πάρτε παράδειγμα από το παρακάτω βίντεο. Στη φιλική αναμέτρηση της Κολωνίας με τη Μίλαν, ο Τιμ Λεμπέρλ φορούσε την κάμερα αυτή πάνω του. Και το γκολ που θα δείτε το είδε με τον ίδιο ακριβώς τρόπο κι εκείνος!
Aus dieser Perspektive habt ihr ein #effzeh-Tor noch nie gesehen! ⚽😍
Schaut euch das Tor von Florian Dietz aus der Bodycam-Sicht von Tim Lemperle an. 👀
Μυστικά, σχέσεις και συγκρούσεις ξεδιπλώνονται μέσα από τις ζωές τριών ανθρώπων που προσπαθούν να σταθούν ο ένας απέναντι στον άλλον και τελικά απέναντι στον ίδιο τους τον εαυτό.
Πέντε ερωτικές ιστορίες, τοποθετημένες σε διαφορετικές εποχές της Ελλάδας, συνθέτουν το κοινό σύμπαν του έργου «Η Αστερόσκονη», όπου άνθρωποι και χρονικότητες συναντιούνται γύρω από την ίδια ανάγκη για αγάπη και σύνδεση.
Η Δευτέρα 9 Μαρτίου είναι αφιερωμένη στον Αντώνη Καλογιάννη, καθώς το έργο του θα «ζωντανέψει» στη σκηνή του θεάτρου Παλλάς, μέσα από τη μουσική παράσταση «Η φωνή της ψυχής μας».
Ο Ολυμπιακός κοντράρεται με την Παρτιζάν που είναι στην τελευταία θέση της βαθμολογίας της Euroleague (20:30, NovaSports Prime) και θέλει διπλό που θα τον επαναφέρει γερά στο «κόλπο» της τετράδας.
Ο Ολυμπιακός θα φιλοξενήσει τον ΠΑΟΚ στο Φάληρο για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδος Betsson (18:30) – Με τον Άρη στο ΟΑΚΑ ο Παναθηναϊκός (20:30), κόντρα στον ΟΦΗ η ΑΕΚ