Ο νέος τεχνικός της δεύτερης ομάδας των Μπλαουγκράνα είναι με κάθε επισημότητα ο παλαίμαχος αμυντικός της Μπαρτσελόνα Ράφα Μάρκεθ, που υπέγραψε συμβόλαιο για δύο έτη.
Ο παλαίμαχος στόπερ των Καταλανών είχε βρεθεί και κατά το παρελθόν κοντά στη συγκεκριμένη θέση, και τελικά το «φλερτ» απέδωσε καρπούς το τρέχον καλοκαίρι.
Ο Μεξικανός, που τίμησε την «μπλαουγκράνα» φανέλα 242 φορές, από το 2003 έως το 2010, αντικαθιστά τον Σέρτζι Μπαρτζουάν, ο οποίος έχει ήδη μετακινηθεί σε νέο πόστο και συγκεκριμένα στο τμήμα ανάπτυξης ποδοσφαίρου του συλλόγου.
Στις 10 Μαΐου, το jazz trio των Camila Nebbia, Gonçalo Almeida και Sylvain Darrifourcq καταλαμβάνει τη σκηνή του θεάτρου Baumstrasse, ως «ζέσταμα» για τα φετινά Φ Hill Sessions
Αποβολή του Κουμπαρσί, ο οποίος γκρέμισε» ως τελευταίος παίκτης τον Σιμεόνε, με τον Άλβαρες να μετουσιώνει το φάουλ σε γκολ για το 1-0 της Ατλέτικοεπί της Μπαρτσελόνα στο Καμπ Νου.
O ΖΑΟΝ «καθάρισε» και την ΑΕΚ με 2-0 (3-2 σετ) και θα βρει μπροστά του στους τελικούς της Volley League γυναικών τον Παναθηναϊκό που νίκησε τον ΑΟ Θήρας στη Σαντορίνη με 3-1 κι έκανε επίσης το 2-0.
Όσα δήλωσαν ο Μάρκο Νίκολιτς και Ορμπελίν Πινέδα για την πρώτη αναμέτρηση της ΑΕΚ με τη Βαγιεκάνο. Όσα πρέπει να κάνει η Ένωση ώστε να μπορέσει να πάρει θετικό αποτέλεσμα ενόψει του επαναληπτικού.