Μόλις μισός βαθμός χώρισε την Άννα Κορακάκη από το να φθάσει στην κατάκτηση ενός μεταλλίου στον τελικό του αεροβόλου πιστολιού στα 10 μ. του Παγκοσμίου Κυπέλλου Σκοποβολής που διεξάγεται στην Κορέα.
Η ελληνίδα πρωταθλήτρια, που χθες (11/7) έκανε παγκόσμιο ρεκόρ στον αγώνα πρόκρισης, κατάφερε να συγκεντρώσει 48,4 βαθμούς, με την τρίτη θέση να καταλήγει στη Βερόνικα Μαγιόρ από την Ουγγαρία, που είχε 48,9.
Το χρυσό μετάλλιο κατέκτησε η Ζοράνα Αρούνοβιτς από τη Σερβία, ενώ το ασημένιο πήγε στην Άι Γούεν Γιου από την Κίνα.
Οι υποχρεώσεις της Κορακάκη δε σταματούν εδώ όμως, καθώς αργότερα μέσα στη μέρα (12/7) θα πιάσει ξανά το πιστόλι, αυτήν τη φορά μαζί με τον αδερφό της, Διονύση, καθώς θα αγωνιστούν στο μεικτό αγώνισμα των 10 μ., ενώ την Παρασκευή (15/7) θα συμμετάσχει και στα 25 μ.
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Και μαθηματικά στα πλέι οφ του Europa League ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός, με τον δικέφαλο να ελπίζει ακόμη και για την 8άδα. Βαθμολογία, αποτελέσματα της League Phase μετά την 7η αγωνιστική και το πρόγραμμα της 8ης.
Με ωραίο γκολ του Ανάς Ζαρουρί ο ανώτερος Παναθηναϊκός έφερε ισοπαλία 1-1 με τη Φερεντσβάρος και πέρασε μαθηματικά στην ενδιάμεση φάση. O Γιουσούφ το 1-0, δεν παίζει με Ρόμα ο Σβιντέρσκι.