Τζώρτζης Μονογυιος: Συντετριμμένη η μητέρα και η αδερφή του στο μνημόσυνη έξι μήνες από το θάνατό του
Ο Τζώρτζης Μονογυιος έχασε τη ζωή του στις 13 Ιανουαρίου
Ανείπωτη θλίψη στο μνημόσυνο για τους έξι μήνες από τον θάνατο του Τζώρτζη Μονογυιού.
Η οικογένειά του είναι αδύνατον να συμβιβαστεί με την τραγική απώλεια και σε κλίμα οδύνης βρέθηκαν στο νεκροταφείο για το μνημόσυνο. Η μητέρα του, η αδερφή του, η γυναίκα του αλλά και πολλοί συγγενείς και φίλοι έδωσαν το παρών για να τιμήσουν τη μνήμη του.
Ο Τζώρτζης Μονογυιος έχασε τη ζωή του στις 13 Ιανουαρίου όταν το πολυτελές αυτοκίνητο που οδηγούσε του έφυγε από τον έλεγχο στη παραλιακή.
Στο όχημα επέβαινε και η σύζυγο του Τζώρτζη Μονογυιού η οποία τραυματίστηκε χωρίς ωστόσο να κινδυνέψει η ζωή της.
Το Σαββατοκύριακο που πέρασε, η Αθηνά Κοντοπάνου μαζί με τα παιδιά τους βρέθηκε, όπως και τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας του θανόντος στον Ιερό Ναό Παναχράντου για την επικήδειο ακολουθία των 6 μηνών από την τραγική εκείνη μέρα που άλλαξε για πάντα τη ζωή της.
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 23.01.2026]
- Φερεντσβάρος-Παναθηναϊκός 1-1: Ο Ζαρουρί απέδωσε δικαιοσύνη και… πρόκριση
- Β. Σπανάκης: Ενισχύουμε την αυτοδιοίκηση καθημερινά
- Ζελένσκι: Λέει ότι εξασφάλισε συμφωνίες για την ενίσχυση της αντιαεροπορικής άμυνας στο Νταβός
- Συγχαρητήρια της Μπέτις για το πανό «Αδαμούθ, Τέμπη»
- Φερεντσβάρος – Παναθηναϊκός: Οι Ούγγροι κάνουν το 1-0 με πέναλτι (vid)




