Η Βραζιλιάνα παίκτρια βόλεϊ, Κέι Άλβες, αποκάλυψε πως κερδίζει περισσότερα χρήματα ανεβάζοντας φωτογραφίες χωρίς ρούχα στο OnlyFans, απ’ όσα βγάζει ως επαγγελματίας αθλήτρια!
Η πανέμορφη αθλήτρια κατατάσσεται σε μία από τις μεγαλύτερες influencersαπό τον χώρο του βόλεϊ και του αθλητισμού γενικότερα!
«Πλέον κερδίζω από το Only Fans 50 φορές περισσότερα χρήματα σε σχέση με το βόλεϊ, παρότι μου αρέσει περισσότερο να αγωνίζομαι από το να φωτογραφίζομαι. Είμαι στον τρίτο χρόνο της επαγγελματικής μου καριέρας και θεωρώ εαυτόν επαγγελματία αθλήτρια. Όμως τα πράγματα για μένα δεν πήγαιναν όπως θα ήθελα κι έτσι αποφάσισα να αρχίσω μια… παράλληλη καριέρα.
Είτε αρέσει είτε όχι, είναι το βασικό μου εισόδημα. Παραμένω αθλήτρια και δεν πρόκειται να σταματήσω, αλλά είμαι παράλληλα μοντέλο, influencer και διαχειρίζομαι την εικόνα μου», ανέφερε η Άλβες.
Αν και έχανε με 2-1 σετ από τον Ολυμπιακό στο «Μελίνα Μερκούρη», ο Μίλωνας ανέτρεψε την κατάσταση στο tie-break κι επικράτησε με 3-2 σετ για την 7η αγωνιστική της Volley League στους άνδρες.
Σαμπαλένκα και Κύργιος αναβιώνουν στις 28/12 τη «μάχη των φύλων», 52 χρόνια μετά το ιστορικό ματς της Κινγκ με τον Ριγκς. Μια αναμέτρηση που ήταν παραπάνω από ένα απλό παιχνίδι. Ήταν ένας αγώνας επιβίωσης, ένας πόλεμος απέναντι στον σεξισμό.
Δείτε πως έχει διαμορφωθεί η βαθμολογία της Super League μετά τα τρία παιχνίδια του Σαββάτου (13/12) για την 14η αγωνιστική της Super League. Νίκες για Λεβαδειακό και ΟΦΗ, ισοπαλία στη Νεάπολη.