Πέτρος Φιλιππίδης: Βρέθηκαν τα 20.000 ευρώ για την εγγύησή του – Τα νεότερα για την κατάσταση της υγείας του
Τι λέει ο δικηγόρος του
Συνεχίζει να νοσηλεύεται φρουρούμενος στον θάλαμο κρατουμένων της νευρολογικής κλινικής στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας, ο Πέτρος Φιλιππίδης ύστερα από ισχαιμικό επεισόδιο τα ξημερώματα της περασμένης Παρασκευής.
Σύμφωνα με το Πρωινό, η νοσηλεία του Πέτρου Φιλιππίδη θα συνεχιστεί και ο ίδιος θα υποβληθεί σε έναν νέο κύκλο εξετάσεων. Πάντως η κατάστασή του δείχνει σταθερή.
Μετά τις εξετάσεις, οι γιατροί θα αποφασίσουν αν ο ηθοποιός θα επιστρέψει στο σπίτι του μετά την απόφαση του δικαστηρίου να αρθεί η προσωρινή κράτηση, μετά την παρέλευση του 12μηνου.
Η εγγύηση των 20.000 βρέθηκε και όπως λέει ο συνήγορος υπεράσπισής του, κ. Δημητρακόπουλος, αν μπορέσει ο εντολέας του θα δώσει κανονικά αύριο το παρών στη δίκη που συνεχίζεται.
- Τουρκία: «Ζω γιατί η σφαίρα χτύπησε φίλη μου που ήταν μπροστά» – Νωπός ο εφιάλτης από την επίθεση σε σχολείο
- Μάρω Κοντού: Ποια σταρ του σινεμά έθεσε βέτο στη Φίνος Φιλμ
- NBA Playoffs 2026: Στη μάχη για 35,7 εκατ. δολάρια – Γιατί για κάποιους σταρ είναι «ψιλά»
- Κοινωνικός τουρισμός: Ξεκινούν την Τρίτη οι αιτήσεις – Ποιοι δικαιούνται το voucher
- Μπρους Γουίλις: 41 εκατ. δολάρια πουλήθηκε η θρυλική έπαυλη που έζησε με την Έμα Χέμινγκ
- Τι είπε ο Ιτούδης για την ήττα από τη Μονακό και τα play offs της Euroleague
- Θεσσαλονίκη: Ανήλικη κατήγγειλε τον βιασμό της από 21χρονο μετά από κατανάλωση αλκοόλ
- Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει τον Παναθηναϊκό για το φινάλε της Β’ φάσης του πρωταθλήματος
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 18.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/daniel-olah-enaFJelpNxY-unsplash-1-315x220.jpg)








































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442