Ο Δημήτρης Ιτούδης έκανε νικηφόρο ντεμπούτο ως προπονητής της Εθνικής ομάδας απέναντι στη Μεγάλη Βρετανία και έδωσε συγχαρητήρια σε όλους τους παίκτες του.
Η γαλανόλευκη, πιάνοντας φοβερή απόδοση στο δεύτερο ημίχρονο, διέλυσε τη Μεγάλη Βρετανία με 93-71 στη Λάρισα κι ολοκλήρωσε με ιδανικό τρόπο (3-1) τις υποχρεώσεις στην πρώτη φάση των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου μπάσκετ.
Η Εθνική Ελλάδας ξεκίνησε μουδιασμένα, ωστόσο σταδιακά ανέβασε στροφές, κατάφερε να πάρει το προβάδισμα πριν το τέλος του πρώτου ημιχρόνου και στην τρίτη περίοδο ισοπέδωσε τη Μεγάλη Βρετανία, φτάνοντας δια περιπάτου στην τελική επικράτηση.
Ο ομοσπονδιακός τεχνικός και νέος προπονητής της Φενέρμπαχτσε έσπευσε να απονήμει τα εύσημα στους παίκτες του, γράφοντας στο Twitter: «Καλή νίκη. Όλα τα μπράβο πάνε στην ΟΜΑΔΑ. Πολλά ευχαριστούμε στον κόσμο που ήλθε και μας στήριξε».
Καλη νικη. Ολα τα μπραβο πανε στην ΟΜΑΔΑ. Πολλα ευχαριστουμε στον κοσμο που ηρθε και μας στηριξε.
Good win guys. All the credit goes to the TEAM. Many thanks to the people that came and supported us pic.twitter.com/015cUWihcq
Η Γυναίκα της Ζάκυθος και άλλες αιώνιες μνήμες είναι ένα ποιητικό έργο που ο Σολωμός δεν τελείωσε ποτέ - όπως δεν τελείωσε ποτέ τα περισσότερα έργα του.
Η ΑΕΚ υποδέχεται τον Παναθηναϊκό (21:00) στην OPAP Arena σε ένα αθηναϊκό ντέρμπι χωρίς περιθώρια για απώλεια, με τον ΠΑΟΚ να υποδέχεται στην Τούμπα τον ΟΦΗ, που έχει την ψυχολογία στα… ύψη.
Ο Άλεκ Πίτερς με τα τρία τρίποντα που πέτυχε κόντρα στο Μαρούσι, πέρασε στην πρώτη θέση της λίστας των ξένων παικτών του Ολυμπιακού με τα περισσότερα εύστοχα σουτ από τα 6,75μ. στην Stoiximan GBL.