Τρίτη 16 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μένει στη Ρεάλ για άλλα δυο χρόνια ο Κοζέρ

Μένει στη Ρεάλ για άλλα δυο χρόνια ο Κοζέρ

Ο Φαμπιέν Κοζέρ συμφώνησε με τη Ρεάλ Μαδρίτης για ανανέωση του συμβολαίου του για ακόμη δυο χρόνια, όπως αναφέρουν στην Ισπανία

Ο Φαμπιέν Κοζέρ φημολογείται πως… έδωσε τα χέρια με τη Ρεάλ Μαδρίτης για νέο διετές deal. Ο 35χρονος σούτινγκ γκαρντ έμεινε ελεύθερος μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος από τους Μαδριλένους, καθώς το συμβόλαιο του με τη «βασίλισσα» ολοκληρώθηκε.

Ο Πάμπλο Λάσο που πέρασε τη σοβαρή περιπέτεια υγειάς πριν μερικές εβδομάδες, ήθελε να τον κρατήσει στο «WiZink Center», όμως η πρώτη απάντηση του Κοζέρ ήταν αρνητική, την ώρα που τρεις ομάδες της Euroleague βρίσκονταν στο… κατώφλι του.

Σύμφωνα με το «encestando» όλα αυτά άλλαξαν το βράδυ της Παρασκευής (1/7). Η Ρεάλ κατέθεσε νέα πρόταση στον έμπειρο Γάλλο, η οποία θα έχει διετή διάρκεια. Τα «κλειδιά» της νέας πρότασης ήταν τόσο το βελτιωμένο χρηματικό ποσό, σε σχέση με την αρχική «κρούση» των Ισπανών, όσο και η διάρκεια του συμβολαίου που προτάθηκε στον Κοζέρ.

Έτσι, ο άλλοτε παίκτης της Μπασκόνια βρήκε πάνω στο «τραπέζι» όσα έψαχνε και επέλεξε να μείνει στην Μαδρίτη, όπως αναφέρουν τα ισπανικά δημοσιεύματα.

Sports in

8 Ιουλίου-15 Απριλίου: τόσο διάστημα περίμενε ο Σλούκας…

Η μετακίνηση του Κώστα Σλούκα στον Παναθηναϊκό και η ανακοίνωση στις 8 Ιουλίου ήταν μια στιγμή που έφερε δονήσεις στο ελληνικό και ευρωπαϊκό μπάσκετ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 16 Απριλίου 2024