Ο Γουέιν Ρούνεϊ παραιτήθηκε από τη θέση του προπονητή της Ντέρμπι Κάουντι, όπως ανακοίνωσε η ομάδα της League One την Παρασκευή (24/6), δίνοντας τέλος σε μια ταραχώδη περίοδο 17 μηνών, κατά την οποία ο σύλλογος στιγματίστηκε από οικονομικά προβλήματα και υποβιβάστηκε στην τρίτη κατηγορία.
Η Ντέρμπι έλαβε δύο ξεχωριστές ποινές αφαίρεσης συνολικά 21 βαθμών για την παραβίαση των οικονομικών κανόνων και την είσοδό της σε καθεστώς ειδικής οικονομικής διαχείρισης την περασμένη σεζόν, κάτι που τελικά οδήγησε στον υποβιβασμό τους από την Championship.
«Ο Γουέιν Ρούνεϊ ενημέρωσε σήμερα την Ντέρμπι Κάουντι ότι επιθυμεί να απαλλαγεί άμεσα από τα καθήκοντά του ως προπονητής της πρώτης ομάδας» ανέφερε ο αγγλικός σύλλογος σε μία λιτή ανακοίνωσή του.
Η προτεινόμενη απόκτηση του συλλόγου από τον Αμερικανό επιχειρηματία Κρις Κίρχνερ απέτυχε νωρίτερα αυτόν τον μήνα, καθότι δεν τήρησε την προθεσμία της αγγλικής Football League για να ολοκληρώσει την αγορά.
«Σήμερα συναντήθηκα με τους διαχειριστές για να τους ενημερώσω για την απόφασή μου και πως ήρθε η ώρα να φύγω από τον σύλλογο. Για να είμαι δίκαιος απέναντί τους, προσπάθησαν πάρα πολύ σκληρά να αλλάξουν την απόφασή μου, αλλά είχα πάρει την απόφασή μου.
Ο χρόνος μου στο κλαμπ ήταν ένα… τρενάκι συναισθημάτων, με πολλά πάνω και κάτω, αλλά πρέπει να πω ότι απόλαυσα την πρόκληση», τόνισε απ’ την πλευρά του ο Ρούνεϊ, επικυρώνοντας το «διαζύγιο».
Ο πρώην αρχηγός της Αγγλίας, ο οποίος έπαιξε για λίγο στη Ντέρμπι πριν γίνει προπονητής της τον Ιανουάριο του 2021, πρόσθεσε πως ελπίζει ότι ο σύλλογος θα «καθοδηγηθεί σύντομα από κάποιον που θα της ξαναδώσει ζωή κι ενέργεια και δεν επηρεάζεται από τα γεγονότα που συνέβησαν τους τελευταίους 18 μήνες».
Αναρωτιέσαι γιατί κάποιοι άνθρωποι αποκτούν τεράστια επιρροή και followers στα social media, ενώ άλλοι μένουν στην αφάνεια; Η ψυχολογία έχει την απάντηση.
Kάθε Κυριακή στις 11:30 π.μ, σε μια παράσταση για όλη την οικογένεια που υμνεί τη φιλία, την ελευθερία και το μεγάλο ταξίδι της ζωής από την παιδική ηλικία στην ενηλικίωση.
Την Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου, η Κρινιώ Νικολάου ανεβαίνει στη σκηνή του Stage 7, μαζί με τον Θάνο Πανουργιά, για την μουσικοθεατρική παράσταση Κόντρα ρόλος.
Η παράσταση «φαινόμενο» για την ζωή του Ρούντολφ Νουρέγιεφ, με πάνω από ένα εκατομμύριο θεατές σε όλο τον κόσμο, έρχεται στις 25 και 26 Απριλίου στο Θέατρο Κάτια Δανδουλάκη.
Όπως ανακοίνωσε η ΠΑΕ Ολυμπιακός, τα εισιτήρια για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό εξαντλήθηκαν – Κατάμεστο θα είναι για μια ακόμα φορά το «Γ. Καραϊσκάκης».
Ο Άρης ολοκληρώνει τη μεταγραφή του Κριστιάν Κουαμέ που οι περγαμηνές του τον έφεραν να κάνει αξιοπρόσεκτη καριέρα στην Ιταλία με την Φιορεντίνα, να παίζει βασικός σε δύο τελικούς του Conference, αλλά στα 28 του να έχει αντιμετωπίσει δύο ρήξεις χιαστών.
Ο πρόεδρος της ΚΕΔ Στεφάν Λανουά και οι συνεργάτες του ξέρουν ότι στις επόμενες αγωνιστικές κρίνεται η επέκταση της συνεργασίας τους και για την επόμενη αγωνιστική περίοδο