«Δεν ήξερα ποια είναι η Σοφία Χατζηπαντελή. Ευτυχώς δεν είμαι ούτε το CNN ούτε η Vogue για να την ξέρω, ευτυχώς δηλαδή. Εμένα αυτό το άτομο δεν μου άρεσε από την αρχή», είπε αρχικά.
Και πρόσθεσε: «Είδα ένα Instagram οικτρό, με πωπούς, με χείλια, με τέτοια, αγαπώ τις γυναίκες αλλά μου αρέσουν οι κομψές γυναίκες, οι λουσάτες, οι όμορφες, οι αριστοκρατικές και νομίζω ότι αυτό ήθελε και το GNTM. Υποτίθεται ότι έδιωχνε όποιον είχε πρόσθετα πράγματα πάνω του. Αυτή αν αρχίσει να αφαιρεί θα περάσει όλη η σεζόν».
Σε παγκόσμια πρώτη από τον καλλιτεχνικό οργανισμό Altera Pars το «Lost & Found» της Nalini Vidoolah Mootoosamy, σε μετάφραση και σκηνοθεσία Πέτρου Νάκου, συνεχίζει την πορεία του και μετά το Πάσχα.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας