Τρίτη 23 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Τσιτσιπάς – Μάρεϊ 0-2

Τσιτσιπάς – Μάρεϊ 0-2

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς δεν μπόρεσε να ξεπεράσει το εμπόδιο του Άντι Μάρεϊ, ηττήθηκε με 2-0 σετ και αποκλείστηκε από τη συνέχεια του τουρνουά της Στουτγκάρδης.

Η παρουσία του Στέφανου Τσιτσιπά στο Stuttgart Open ολοκληρώθηκε στα προημιτελικά, αφού ο Άντι Μάρεϊ επικράτησε 2-0 σετ του 23χρονου Έλληνα και πήρε την πρόκριση στα ημιτελικά.

O Tσιτσιπάς δεν βρέθηκε σε καλό απόγευμα, σε αντίθεση με τον 35χρονο πολύπειρο Βρετανό ο οποίος στην μεγαλύτερη διάρκεια του ματς ήταν αλάνθαστος και με «όπλο» το εξαιρετικό σερβίς του κατάφερε να ξεπεράσει το εμπόδιο του Στέφανου, κλείνοντας έτσι θέση για τα ημιτελικά του τουρνουά της Στουτγκάρδης.

Από την αρχή το ματς ήταν αρκετά ισορροπημένο με χαρακτηριστικό να είναι το γεγονός πως δεν σημειώθηκε κανέναν μπρέικ, ενώ την ευκαιρία για αυτό είχε μονάχα ο Μάρει στο 7ο γκέιμ.

Έτσι, οδηγηθήκαμε στο τάι μπρέικ. Εκεί ο Μάρεϊ ήταν τυχερός σε έναν πόντο αφού με τη βοήθεια του φιλέ έφτασε στο mini break και στη συνέχεια έκλεισε το πρώτο σετ με 7-6 (5).

Δείτε βίντεο

Το σκηνικό της αναμέτρησης δεν άλλαξε ούτε στο ξεκίνημα του δεύτερου σετ. Αμφότεροι και οι δύο τενίστες διατηρούσαν το σερβίς του, με τον Βρετανό να δημιουργεί break point το οποίο εκμεταλλεύτηκε για να προηγηθεί με 4-2.

Στην συνέχεια ο Μάρεϊ κατάφερε να διαχειριστεί εξαιρετικά το προβάδισμα του για να κλείσει το σετ και τον αγώνα με 6-3 παίρνοντας έτσι την πρόκριση για τους «4» του τουρνουά της Στουτγκάρδης.

Sports in

«Ολυμπιακός όπως λέμε Μπαρτσελόνα» !

Ο Τόνσεκ Στερν μια μέρα μετά τη δική του μεγαλειώδη παράσταση αποθεώνει τον Ολυμπιακό

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 23 Απριλίου 2024