Οι Πειραιώτες νίκησαν στα πέναλτι την Βουλιαγμένη με 4-2 και κατάκτησαν το φετινό πρωτάθλημα – 36ο στην ιστορία και 20ο νταμπλ στην ιστορία των «ερυθρόλευκων».
Ο Ολυμπιακός σε μια συγκλονιστική αναμέτρηση που κρίθηκε στα πέναλτι επικράτησε με 14-12 της Βουλιαγμένης και κατέκτησε το 36ο πρωτάθλημα στην ιστορία του. Αυτό το 10ο συνεχόμενο πρωτάθλημα για τους «ερυθρόλευκους» και 20ο νταμπλ στην μεγάλη ιστορία του συλλόγου.
Το παιχνίδι από την αρχή ήταν ντέρμπι με την δύο ομάδες να βρίσκονται καθ’ όλη την διάρκεια του αγώνα πολύ κοντά στο σκορ και έτσι το παιχνίδι έληξε ισόπαλο με σκορ 10-10 και οδηγήθηκε στην διαδικασία των πέναλτι, όπου εκεί ο Ολυμπιακός ήταν πιο ψύχραιμός και κατάφερε να πάρει τη νίκη με 4-2.
Προμηθέας και Καρδίτσα δίνουν την Τρίτη τους πρώτους τους αγώνες στο πλαίσιο των play-in του Basketball Champions League, με στόχο την πρόκριση στους «16» της διοργάνωσης.
Στέφανος Τσιτσιπάς και Μαρία Σάκκαρη ανέβηκαν στην κορυφή του σταδίου του Περθ όπου η Εθνική τένις αγωνίζεται στο United Cup και... μόνο ένας από τους δύο απήλαυσε την εμπειρία!