Ρόδος: Νεκρός σε τροχαίο 33χρονος μοτοσυκλετιστής
Ο 33χρονος, παραβίασε το “στοπ” και μπήκε στη Ρόδου – Λίνδου χωρίς να ελέγξει,
Έχασε τελικά τη μάχη για τη ζωή ο 33χρονος οδηγός του δικύκλου που λίγο μετά τις 8 το βράδυ της Τρίτης, το όχημά του συγκρούστηκε πλαγιομετωπικά με διερχόμενο ταξί στη διασταύρωση της Ρόδου – Λίνδου με το χωριό Κοσκινού.
Από τα πρώτα στοιχεία και τις μαρτυρίες φαίνεται ότι ο 33χρονος, παραβίασε το “στοπ” και μπήκε στη Ρόδου – Λίνδου χωρίς να ελέγξει, σύμφωνα με τη rodiaki.gr.
Κατέληξε τα ξημερώματα στο νοσοκομείο παρά τις προσπάθειες των γιατρών να τον κρατήσουν στη ζωή. Σοβαρά τραυματίστηκε και ο οδηγός του ταξί, που όπως αναφέρουν τοπικά ΜΜΕ, έχασε το μάτι του, από τη σύγκρουση.
Από την αρχή της χρονιάς, έχουν χάσει τη ζωή τους σε τροχαία δυστυχήματα, στην άσφαλτο των Δωδεκανήσων, συνολικά 7 άνθρωποι, οι πέντε από τους οποίους ήταν νέα παιδιά ηλικίας από 17 έως 23 ετών.
Δείτε τις εικόνες:

- Ποιοι πάνε ταμείο από e-ΕΦΚΑ και ΔΥΠΑ έως τις 27 Φεβρουαρίου
- Λέκκας: Οι σφοδρές βροχές έφεραν διαρκείς κατολισθήσεις – Γιατί το πρόβλημα με τη λειψυδρία παραμένει
- Σοκαριστικό βίντεο στους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες: Αθλήτρια παραλίγο να χάσει το μάτι της από λεπίδα πατινιού αντιπάλου (vid)
- Άρθρο 86: Μπορούν να εξεταστούν τα πεπραγμένα της κυβέρνησης Μητσοτάκη και μετά τις εκλογές;
- «Είναι πολύ χοντρός για ένα κουλούρι ακόμα» – Η Έιμι Γουάινχαουζ για τον φωτογράφο που απαθανάτισε το θρίαμβο της
- Χωρισμός: Ποιος θα κρατήσει τον σκύλο;
- Αμνηστία σε εκατοντάδες πολιτικούς κρατούμενους στη Βενεζουέλα
- Ο Μπαρτζώκας αποφασίζει για την 12άδα: Τι ισχύει με Μιλουτίνοφ και Τζόουνς
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 21.02.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/02/pexels-juliano-ferreira-102048601-9466837-315x220.jpg)





































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442