Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Θεσσαλονίκη: Αυτοκίνητο «καρφώθηκε» σε βιτρίνα καταστήματος

Θεσσαλονίκη: Αυτοκίνητο «καρφώθηκε» σε βιτρίνα καταστήματος

Από το συμβάν δεν προέκυψε τραυματισμός, ενώ ο οδηγός βγήκε σώος από το όχημά του.

Ένα απίστευτο τροχαίο σημειώθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, καθώς ένα Ι.Χ αυτοκίνητο «καρφώθηκε», σε βιτρίνα καταστήματος.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο οδηγός του οχήματος, νεαρός σε ηλικία, ενώ βρισκόταν στο ρεύμα προς δυτικά, κάτω από άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες, έχασε τον έλεγχο του οχήματός του, με αποτέλεσμα να καταλήξει σε βιτρίνα καταστήματος οπτικών.

Όπως μεταδίδει το GRTimes.gr, ο οδηγός κινούνταν σε ευθεία πορεία και πολύ απότομα έστριψε το τιμόνι του, με αποτέλεσμα να προκληθεί το ατύχημα. Από το συμβάν δεν προέκυψε τραυματισμός, ενώ ο οδηγός βγήκε σώος από το όχημά του.

Αν περνούσε κάποιος θα τον έκανε χαλκομανία

«Ευτυχώς δεν περνούσε κανείς από το σημείο, γιατί θα τον έκανε… χαλκομανία. Και πάλι καλά που δεν υπήρχαν πελάτες και πωλητές στη συγκεκριμένη γωνία του καταστήματος», ανέφερε αυτόπτης μάρτυρας.

«Ευτυχώς δεν ήταν κανείς μέσα στο μαγαζί. Εγώ ήμουν μέσα, αλλά δεν είδα τι συνέβη», ανέφερε ο ιδιοκτήτης του καταστήματος οπτικών.

«Πάλι καλά που δεν είχαμε κανένα γκρουπάκι με τουρίστες έξω από το ξενοδοχείο. Θα έπεφτε επάνω τους», είπε από πλευράς του ο υπαλλήλους του καταλύματος που βρίσκεται δίπλα από το κατάστημα.

Όλοι όσοι βρίσκονται στο σημείο, τονίζουν ότι αντιλήφθηκαν το ατύχημα λόγω του έντονου θορύβου. Από την πρόσκρουση, προκλήθηκαν φθορές και στην πρόσοψη του ξενοδοχείου που βρίσκεται πλησίον του καταστήματος.

Sports in

Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 75-77: ΘΡΥΛΑΡΑ στη Βαρκελώνη – Μυθική εμφάνιση και break για το 1-0!

Μυθικό παιχνίδι για τον Ολυμπιακό, που «έσπασε» την έδρα της Μπαρτσελόνα και έκανε το 1-0 στη σειρά των playoffs της Euroleague.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024