Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Γιουσέφ Ελ Αραμπί, ο Ολυμπιακός κατάφερε να κλείσει ιδανικά και με νίκη τη σεζόν, επικρατώντας της ΑΕΚ με 3-2 στο ΟΑΚΑ στο πλαίσιο της 10ης και τελευταίας αγωνιστικής των play off της Super League.
Ο Μαροκινός killer του Ολυμπιακού ήταν για άλλη μια φορά «καυτός» και σημείωσε χατ τρικ απέναντι στην Ένωση, σημειώνοντας και ένα πολύ ιδιαίτερο ρεκόρ. Συγκεκριμένα, το χατ τρικ του Ελ Αραμπί ήταν το πρώτο που επιτυγχάνεται από παίκτη της φιλοξενούμενης ομάδας στα ντέρμπι πρωταθλήματος μεταξύ ΑΕΚ και Ολυμπιακού.
Όλα τα προηγούμενα χατ τρικ που είχαν σημειωθεί στα συγκεκριμένα ντέρμπι, ήταν από ποδοσφαιριστές που έπαιζαν εντός έδρας, με τον Ελ Αραμπί έτσι να γίνεται ο πρώτος που το κάνει, παίζοντας εκτός έδρας.
Παράλληλα, ο 34χρονος σέντερ φορ έφτασε τα πέντε χατ τρικ με τους Ερυθρόλευκους, ενώ ανέβηκε και στη 16η θέση στη λίστα των σκόρερ του Ολυμπιακού, καθώς με τα 58 γκολ που έχει πλέον, βρίσκεται πάνω από τον Κώστα Μήτρογλου ο οποίος είχε σημειώσει με τους Πειραιώτες 57 τέρματα.
Τις Παρασκευές 20, 27 Φεβρουαρίου και 6 Μαρτίου, αλλά και τα Σάββατα 14, 21, 28 Μαρτίου και 4 Απριλίου, ο Μανώλης Μητσιάς και η Βίκυ Καρατζόγλο δίνουν «Ραντεβού στο Άλσος».
Λίγα 24ωρα μετά τη βαριά ήττα της από την Ατλέτικο για το Κύπελλο, η Μπαρτσελόνα υπέστη νέα οδυνηρή ήττα, αυτή τη φορά με 2-1 στην έδρα της Τζιρόνα. Πλέον στην κορυφή της La Liga βρίσκεται η Ρεάλ....
Ο Αλέξανδρος Γκιννής αγωνίστηκε για τελευταία φορά στην καριέρα του, κατεβαίνοντας τιμητικά την πίστα στους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες στην Κορτίνα.
Ανάμεσα στις μεγάλες ομάδες της Ευρώπης που έχουν στη μεταγραφική τους λίστα τον Κωνσταντίνο Καρέτσα είναι και η Μίλαν, όπως τονίζει ιταλικό δημοσίευμα που τον χαρακτηρίζει «Βασιλιά των ασίστ».
Τα έργα ανακατασκευής του εμβληματικού γηπέδου έχουν καθυστερήσει πολύ και ίσως το Αζτέκα δεν είναι έτοιμο για το εναρκτήριο ματς του Παγκοσμίου Κυπέλλου στις 11 Ιουνίου