Ετοιμάζεται για… σεντόνι η Άρσεναλ (2-1) – Διπλό σωτηρίας για την Έβερτον (1-2)
Η Άρσεναλ επικράτησε με 2-1 της Λιντς στο «Έμιρεϊτς» για την 36η αγωνιστική της Premier League και είναι… αγκαλιά με την έξοδο στο Champions League της επόμενης περιόδου, ενώ η Έβερτον πέτυχε νίκη-ανάσα για την παραμονή στην κατηγορία, περνώντας με 2-1 από την έδρα της Λέστερ.
Η εντυπωσιακή Άρσεναλ επικράτησε με 2-1 της Λίντς εντός έδρας για την 36η αγωνιστική της Premier League, πέτυχε την 4η διαδοχική της νίκη και παραμένει σταθερά στην 4η θέση με 66 βαθμούς.
Ο Ενκέτια πέτυχε δύο γκολ μέσα σε 5 λεπτά για την ομάδα του Μικέλ Αρτέτα (5′, 10′), ενώ τα πράγματα δυσκόλεψαν ακόμη περισσότερα για τη Λιντς όταν στο 27′ ο Έιλινγκ αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα, αφήνοντας την ομάδα του με 10 παίκτες.
Τα «παγώνια» δεν παράτησαν το ματς, μείωσαν στο 66′ με τον Γιορέντε αλλά δεν κατάφεραν κάτι παραπάνω.
Νίκη σωτηρίας πέτυχε η Έβερτον μέσα στο «Κινγκ Πάουερ», επικρατώντας με 2-1 της Λέστερ και έτσι ξέφυγε από την επικίνδυνη ζώνη, ανεβαίνοντας στην 16η θέση με 35 βαθμούς.
Ο Μικολένκο άνοιξε το σκορ για τα «ζαχαρωτά» μόλις στο 6′, αλλά η Λέστερ αντέδρασε άμεσα, με τον Ντάκα να φέρνει το ματς στα ίσα στο 11′.
Πριν την ανάπαυλα, η Έβερτον κατάφερε να πάρει ξανά το προβάδισμα, καθώς ο Χόλγκεϊτ σκόραρε στο 30′ για το 1-2. Ένα αποτέλεσμα που έμεινε ως το τέλος και μπορεί να αποδειχθεί… χρυσάφι για την ομάδα του Φράνκ Λάμπαρντ.
LIVE: Παναθηναϊκός – Βόλος. Παρακολουθήστε live στις 21:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Παναθηναϊκός – Βόλος για τη 14η αγωνιστική της Stoiximan Super League. Τηλεοπτικά από το COSMOTE SPORT 1.
Ο ΠΑΟΚ «εγκλωβίστηκε» στο Περιστέρι από την πολύ καλή άμυνα του Ατρομητου, γνωρίζοντας την ήττα με 2-0 (17' Σταυρόπουλος, 90+5'πεν Φαν Βέερτ, σε παιχνίδι για την 14η αγωνιστική της Super League.