Λάσο: «Έχοντας κερδίσει έξι συνεχόμενα παιχνίδια φαίνεται ότι όλα πάνε καλά»
Ο Πάμπλο Λάσο μίλησε για την αγωνιστική ανάκαμψη της Ρεάλ Μαδρίτης, τονίζοντας πως έπειτα από έξι συνεχόμενες νίκες φαίνεται πως τα πράγματα πάνε καλά.
Η Ρεάλ Μαδρίτης φαίνεται πως έχει βρει και πάλι τη φόρμα της στις τελευταίες αναμετρήσεις με τον Πάμπλο Λάσο να αναφέρεται στην αλλαγή της εικόνας στην ομάδα του.
Ο Ισπανός τεχνικός τόνισε πως ούτε είχε έρθει η καταστροφή με τις συνεχόμενες ήττες, αλλά ούτε τώρα γίνεται η διαφορά με τις συνεχόμενες νίκες, ωστόσο ξεκαθάρισε πως τα πράγματα φαίνονται καλύτερα μετά τα θετικά αποτελέσματα.
Οι δηλώσεις του Πάμπλο Λάσο:
«Ούτε πριν από δύο εβδομάδες ήμασταν καταστροφή, ούτε τώρα κάνουμε διαφορά, αλλά δεν υπάρχει αμφιβολία ότι έχοντας κερδίσει έξι συνεχόμενα παιχνίδια φαίνεται ότι όλα πάνε καλά.
Δεν το βλέπω έτσι, εγώ βλέπω λεπτομέρειες να βελτιώνονται και αυτό είναι υποχρέωσή μου. Είναι αλήθεια ότι ήταν ένα περίπλοκο παιχνίδι αυτό κόντρα στην Μπανταλόνα και η ομάδα προετοιμάστηκε να ξεπεράσει τα πάντα σε αυτό».
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
Η Ρόμα αναδείχθηκε ισόπαλη με την Αταλάντα, παρέμεινε 6η και ισοβαθμεί με την 5η Κόμο, όμως δεν εκμεταλεύτηκε την ήττα της. Οι γηπεδούχοι κράτησαν τους φιλοξενούμενους στο -4.