Πριγκίπισσα Σαρλίν: Έφυγε ξανά από το Μονακό – Η περίεργη στάση του Παλατιού
Κανείς δεν γνωρίζει που βρίσκεται η 44χρονη ενώ ο Αλβέρτος τηρεί σιγή ιχθύος.
Όλο και πληθαίνουν τα ξένα δημοσιεύματα που θέλουν την πριγκίπισσα Σαρλίν να έχει εγκαταλείψει και πάλι την οικογένειά της και να έχει φύγει από το Μονακό.
Η 44χρονη νοσηλευόταν από τον Νοέμβριο σε ελβετική κλινική.
Η νοσηλεία της ήρθε λίγες μόλις ημέρες μετά την επιστροφή της στο πριγκιπάτο μετά από 10μηνη απουσία στη Νότια Αφρική.
Στις αρχές Μαρτίου επέστρεψε στο σπίτι της αλλά τις τελευταίες ώρες φουντώνουν οι φήμες ότι έφυγε και πάλι.
Σύμφωνα μάλιστα, με το αυστραλιανό περιοδικό «Who» επιβιβάστηκε σε ιδιωτικό αεροπλάνο στη Νίκαια της Γαλλίας στις 21 Μαρτίου.
Ωστόσο, δεν υπάρχουν πληροφορίες ούτε για τον προορισμό της, ούτε για το πότε πρόκειται να επιστρέψει.
«Δεν είμαι σοκαρισμένος που η Σαρλίν έφυγε ξανά από το Μονακό», ανέφεραν πηγές στο περιοδικό.
Και υπογράμμισαν: «Τα πάντα για την ασθένειά της ήταν αρκετά μυστηριώδη και ομιχλώδη. Το παλάτι έχει δώσει κάποιες πληροφορίες, αλλά έχεις την αίσθηση ότι συμβαίνουν πολλά περισσότερα από όσα λένε».
Σημειώνεται ότι μέχρι στιγμής δεν υπάρχει κάποια επίσημη ενημέρωση από το Παλάτι ενώ και ο πρίγκιπας Αλβέρτος δεν έχει τοποθετηθεί σχετικά.
Rumours swirl that Princess Charlene has left Monaco again https://t.co/8foJt25BTe
— Royal Central (@RoyalCentral) April 7, 2022
- Γάζα: Ο Τραμπ ανακοίνωσε το ΔΣ του «Συμβουλίου Ειρήνης» – Μπλερ, Ρούμπιο και δισεκατομμυριούχοι στη λίστα
- Πύρρος Δήμας – Αφροδίτη Σκαφίδα: Αποκαλύπτουν πώς ξεκίνησε η σχέση τους και τι επιθυμούν για την κόρη τους
- «Έπρεπε να γίνουν όλα αυτά για να ασχοληθεί η κυβέρνηση»: Με υπομνήματα και προτάσεις οι αγρότες στον Μητσοτάκη
- Για να νιώσει ξανά υπερήφανη η χώρα χρειάζεται κάτι παραπάνω από μία φρεγάτα
- Τρομερή ατάκα του Γιασικεβίτσιους: «Καλό που χάνει βολές ο Ντε Κολό μήπως και τον πιάσω σε ποσοστό» (vid)
- Πέθανε ο πρώην υπουργός και αντιναύαρχος του Πολεμικού Ναυτικού Αλέξανδρος Παπαδόγγονας


