Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Μοναχικά γενέθλια για τη θλιμμένη πριγκίπισσα Σαρλίν - Το βίντεο που ανέβασε

Μοναχικά γενέθλια για τη θλιμμένη πριγκίπισσα Σαρλίν – Το βίντεο που ανέβασε

Η Σαρλίν αναδημοσίευσε το βίντεο με μία κόκκινη καρδιά

Η πριγκίπισσα Σαρλίν γίνεται 44 ετών και μοιράστηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μία σειρά φωτογραφίες από προσωπικές στιγμές με τον σύζυγο της πρίγκιπα Αλβέρτο, και των διδύμων τους Ζακ και Γκαμπριέλα. Είναι η πρώτη της δημοσίευση για το 2022.

Το βίντεο, φτιάχτηκε και δημοσιεύτηκε αρχικά από το φιλανθρωπικό της ίδρυμα «Princess Charlene Foundation». Δείχνει επίσης τη Σαρλίν να συναντά ηγέτες και βασιλείς και να γιορτάζει την επιτυχημένη καριέρα της στην κολύμβηση.

Το προσωπικό του ιδρύματος τής ευχήθηκε γράφοντας: «Χρόνια πολλά, πριγκίπισσα Σαρλίν! Σας τιμούμε για όλα αυτά που δίνετε πάντα από τον εαυτό σας για να αλλάξετε τις ζωές των ανθρώπων σε όλο τον κόσμο. Είναι πραγματικά έμπνευση το πάθος και η αφοσίωση που σας διακρίνει να σώζετε ζωές. Επιδιώκουμε αυτό το βίντεο να σας υπενθυμίσει πόσο αγαπητή και αξιόλογη είστε».

Η Σαρλίν αναδημοσίευσε το βίντεο με μία κόκκινη καρδιά.

Το «Prince’s Palace of Monaco» μοιράστηκε το βίντεο και στην επίσημη σελίδα του, στο Facebook.

Tα γενέθλια βρίσκουν την Σαρλίν μόνη χωρίς την οικογένειά της. Εισήχθη σε άγνωστη θεραπευτική μονάδα τον Νοέμβριο, λίγες ημέρες μετά την επιστροφή της στο Μονακό μετά από 10μηνη απουσία στη γενέτειρά της, τη Νότια Αφρική. Ο Αλβέρτος δεν διευκρίνισε την ακριβή αιτία της ασθένειας της Σαρλίν, αν και δήλωσε ότι πάσχει από «συναισθηματική και σωματική εξάντληση» και ότι θα χρειαστούν ακόμη μερικοί μήνες για την πλήρη θεραπεία της. Την επισκέφθηκε μαζί με τα παιδιά τους κατά τη διάρκεια των διακοπών των Χριστουγέννων.

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024