Στο Μονακό, αγκαλιά με τα παιδιά της, βρίσκεται ξανά η πριγκίπισσα Σαρλίν.

Με ανακοίνωσή του το παλάτι επιβεβαίωσε ότι η 44χρονη επανενώθηκε με την οικογένειά της, τον πρίγκιπα Αλβέρτο και τα δίδυμα Ζακ και Γκαμπριέλα.

Από τον Νοέμβριο νοσηλευόταν σε ελβετική κλινική

Η νοσηλεία της ήρθε λίγες μόλις ημέρες μετά την επιστροφή της στο πριγκιπάτο μετά από 10μηνη απουσία στη Νότια Αφρική. Όπως σημειώνεται στη σχετική ανακοίνωση: «Η επιστροφή της στο Μονακό μετά από τέσσερις μήνες νοσηλείας σε ελβετική κλινική, η οποία έγινε φυσικά σε συνεννόηση με τους γιατρούς της, είναι αποτέλεσμα της ενθαρρυντικής ανάρρωσής της».

Ο πρίγκιπας Αλβέρτος δήλωσε ότι πάσχει από «συναισθηματική και σωματική εξάντληση». Η ίδια μάλιστα φαίνεται να επέλεξε να νοσηλευτεί σε κλινική έξω από το Μονακό για δικούς της λόγους.

Αφού ξεκουραστεί αναμένεται σε λίγες εβδομάδες να αναλάβει και πάλι τα επίσημα καθήκοντά της σταδιακά.

«Η επιστροφή της στις δημόσιες εμφανίσεις και τις δεσμεύσεις της θα γίνει μόλις η υγεία της είναι αρκετά ισχυρή. Η πριγκίπισσα ανυπομονεί να περάσει ξανά χρόνο και να συναναστραφεί με τους Μονεγάσκους», σημειώνεται στο ανακοινωθέν.

Επίσης, το παλάτι ζητά συνεχή σεβασμό της ιδιωτικής ζωής της οικογένειας. «Η πριγκίπισσα χρειάζεται ακόμα ειρήνη και ηρεμία, το πριγκιπικό ζευγάρι ζητά επομένως να συνεχίσουν να γίνονται σεβαστά η ιδιωτική ζωή και το οικογενειακό τους περιβάλλον», καταλήγει η ανακοίνωση.

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr