Πριγκίπισσα Σαρλίν: Επέστρεψε στο Μονακό μετά από μήνες απουσίας
Η 44χρονη νοσηλευόταν από τον Νοέμβριο σε κλινική στην Ελβετία. Πλέον, βρίσκεται στο παλάτι κοντά στα παιδιά της και σύντομα θα αναλάβει και πάλι τα επίσημα καθήκοντά της.
Στο Μονακό, αγκαλιά με τα παιδιά της, βρίσκεται ξανά η πριγκίπισσα Σαρλίν.
Με ανακοίνωσή του το παλάτι επιβεβαίωσε ότι η 44χρονη επανενώθηκε με την οικογένειά της, τον πρίγκιπα Αλβέρτο και τα δίδυμα Ζακ και Γκαμπριέλα.
Από τον Νοέμβριο νοσηλευόταν σε ελβετική κλινική
Η νοσηλεία της ήρθε λίγες μόλις ημέρες μετά την επιστροφή της στο πριγκιπάτο μετά από 10μηνη απουσία στη Νότια Αφρική. Όπως σημειώνεται στη σχετική ανακοίνωση: «Η επιστροφή της στο Μονακό μετά από τέσσερις μήνες νοσηλείας σε ελβετική κλινική, η οποία έγινε φυσικά σε συνεννόηση με τους γιατρούς της, είναι αποτέλεσμα της ενθαρρυντικής ανάρρωσής της».
Ο πρίγκιπας Αλβέρτος δήλωσε ότι πάσχει από «συναισθηματική και σωματική εξάντληση». Η ίδια μάλιστα φαίνεται να επέλεξε να νοσηλευτεί σε κλινική έξω από το Μονακό για δικούς της λόγους.
Αφού ξεκουραστεί αναμένεται σε λίγες εβδομάδες να αναλάβει και πάλι τα επίσημα καθήκοντά της σταδιακά.
«Η επιστροφή της στις δημόσιες εμφανίσεις και τις δεσμεύσεις της θα γίνει μόλις η υγεία της είναι αρκετά ισχυρή. Η πριγκίπισσα ανυπομονεί να περάσει ξανά χρόνο και να συναναστραφεί με τους Μονεγάσκους», σημειώνεται στο ανακοινωθέν.
Επίσης, το παλάτι ζητά συνεχή σεβασμό της ιδιωτικής ζωής της οικογένειας. «Η πριγκίπισσα χρειάζεται ακόμα ειρήνη και ηρεμία, το πριγκιπικό ζευγάρι ζητά επομένως να συνεχίσουν να γίνονται σεβαστά η ιδιωτική ζωή και το οικογενειακό τους περιβάλλον», καταλήγει η ανακοίνωση.
La princesse Charlène de retour à Monaco ??
Lire l’article ? https://t.co/31gpI12tuH pic.twitter.com/QfNvx8YdG9— La Gazette de Monaco (@GazettedeMonaco) March 12, 2022
- Δικαστής επικρίνει τον Τραμπ για τη «θρασύτατη» προσπάθειά του να συνεχίσει την κατασκευή της αίθουσας χορού
- Γαλλία: Τα Στενά του Ορμούζ πρέπει να ανοίξουν ξανά, αλλά «όχι με οποιοδήποτε τίμημα»
- Λίβανος: Ο Γκουτέρες καλεί «όλα τα μέρη» να τηρήσουν «πλήρως» την κατάπαυση του πυρός
- Τραμπ: Ο πάπας Λέων είναι ελεύθερος να λέει ό,τι θέλει, αλλά έχει αδυναμίες στην εξωτερική πολιτική
- Το Ιράν χαιρετίζει τη συμφωνία του Λιβάνου με το Ισραήλ – «Εντάσσεται» στην εκεχειρία με τις ΗΠΑ
- Στα «ΝΕΑ» της Παρασκευής: – Παραιτηθείτε… – Δεν εκβιάζομαι…
- Η βαθμολογία στη Euroleague και τα σενάρια για τον Παναθηναϊκό
- Μπαρτζώκας: «Το επίπεδο της Euroleague είναι καλύτερο από ποτέ»
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 17.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/theodor-vasile-QgV8nrpQjQ8-unsplash-1-315x220.jpg)






































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442