Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2024
weather-icon 21o
Πριγκίπισσα Σαρλίν – Κρύβεται επειδή έχει παραμορφωθεί από πλαστική;

Πριγκίπισσα Σαρλίν – Κρύβεται επειδή έχει παραμορφωθεί από πλαστική;

Δημοσιογράφος ισχυρίζεται ότι η «θλιμμένη πριγκίπισσα» υποβλήθηκε σε πλαστική επέμβαση στο Ντουμπάι και είναι παραμορφωμένη από αυτή, με ουλές στο πρόσωπό της. Αυτός είναι και ο λόγος που αποφεύγει τα φώτα της δημοσιότητας. Τι αναφέρει το παλάτι.

Η ζωή της πριγκίπισσας Σαρλίν έχει απασχολήσει ιδιαιτέρως τον Μέσα το τελευταίο διάστημα. Οι φήμες την θέλουν να δραπέτευσε από το παλάτι μετά την είδηση πως ο πρίγκιπας Αλβέρτος είναι πατέρας ενός ακόμη εξώγαμου παιδιού.

Με την πολύμηνη απουσία της στη Νότιο Αφρική και την επεισοδιακή επιστροφή της στο Μονακό, αμέσως μετά την οποία κατέληξε έγκλειστη -κατά πως λέγεται- σε πολυτελή κλινική ψυχικής υγείας στην Ελβετία, ένα πέπλο μυστηρίου καλύπτει τη ζωή της.

Τι συμβαίνει πραγματικά; Ουδείς γνωρίζει.

Τα τελευταία δημοσιεύματα τη θέλουν να κρύβεται μακριά από τα βλέμματα του κοινού για άλλους λόγους.

Συγκεκριμένα, η Πιλάρ Έιρ, ειδικός επί βασιλικών θεμάτων, γράφει στο μπλογκ της για το δημοφιλές περιοδικό «Lecturas» ότι η πριγκίπισσα Σαρλίν έχει ουλές εξαιτίας ενός λίφτινγκ που έκανε στο Ντουμπάι.

«Παραμορφώθηκε μετά από πλαστική επέμβαση», τονίζει. Αυτός είναι και ο λόγος που αποφεύγει τα φώτα της δημοσιότητας.

Παράλληλα, επισημαίνει ότι μόνο αυτή φορούσε μάσκα κατά την επιστροφή της στο Μονακό .

Τι έχει ισχυριστεί το παλάτι

Σημειώνεται, ότι ο πρίγκιπας Αλβέρτος τον περασμένο μήνα βιάστηκε να αποκλείσει τις πλαστικές. Όταν η «θλιμμένη πριγκίπισσα» εισήχθη σε μονάδα θεραπείας εκτός Μονακό ανέφερε ότι η σύζυγός του δεν έχει καρκίνο, ούτε κοροναϊό, ούτε και απομονώνεται λόγω πλαστικών επεμβάσεων.

«Υποφέρει από εξάντληση, τόσο συναισθηματική όσο και σωματικά. Όσο βρισκόταν στη Νότια Αφρική παραλίγο να πεθάνει», υπογράμμισαν φίλοι της στο Page Six.

Η Σαρλίν έχει περάσει ελάχιστες εβδομάδες φέτος στο Μονακό

Στις αρχές του 2021 ταξίδεψε στη Νότιο Αφρική, επισήμως για μία επίσκεψη δύο εβδομάδων, στο πλαίσιο της εκστρατείας της για την προστασία των ρινόκερων.

Τελικά, η εκεί διαμονή της διήρκεσε σχεδόν οκτώ μήνες.

Έπειτα από αρχικό ένα πέπλο μυστηρίου, ανακοινώθηκε ότι έπαθε μια σοβαρή λοίμωξη στο αυτί, στη μύτη και στο λαιμό, για την οποία αναγκάστηκε να κάνει τρεις χειρουργικές επεμβάσεις.

Κατά την επίσημη εκδοχή, αδυνατούσε να ταξιδέψει αεροπορικώς, μέχρι να αναρρώσει πλήρως.

Καθώς τα σενάρια ξαναφούντωναν για διαζύγιο με τον Αλβέρτο, ο ίδιος πήρε τα δυο παιδιά τους -τα εξάχρονα δίδυμα Ζακ και Γκαμπριέλα- και την επισκέφθηκαν οικογενειακών δις στη Νότια Αφρική, ανεβάζοντας φωτογραφίες στο Instagram για να μπει φρένο στις φήμες.

H Σαρλίν παρέμεινε πάντως στη Νότια Αφρική, απουσιάζοντας από τη 10η επέτειο του γάμου της και την πρώτη μέρα των παιδιών της στο σχολείο.

Μέχρι που στις αρχές Νοεμβρίου επέστρεψε ξαφνικά στο Μονακό με το πριγκιπικό αεροσκάφος, με την ιδια εμφανώς αδυνατισμένη και αλλαγμένη, «σκιά» του εαυτού της.

Οι φωτογραφίες που ανέβηκαν και πάλι τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αποτύπωσαν μία αμήχανη οικογενειακή επανένωση.

Η νέα απουσία της από την εθνική γιορτή του Μονακό, στις 19 Νοεμβρίου -«λόγω σοβαρής εξάντλησης», όπως ανακοίνωσε το παλάτι- έριξαν κι άλλο «λάδι στη φωτιά».

Χωρίς να αποκαλύψει λεπτομέρειες, ο Αλβέρτος επιβεβαίωσε ότι η σύζυγός του δεν ήταν στο Μονακό, αλλά υποβαλλόταν σε θεραπεία εκτός του πριγκιπάτου.

Διεθνή ΜΜΕ κάνουν λόγο για την πολυτελή κλινική Paracelsus Recovery στην Ζυρίχη της Ελβετίας.

Only in

Δημήτρης Ψαθάς: Αίσχη και ντροπές της επταετίας

«Γινόντουσαν τέτοια πράματα;»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2024