Ο Τίμος Ζαχαράτος φτιάχνει φιλέτο κοτόπουλο γεμιστό με κεφαλογραβιέρα, προσούτο & λαχανικά
Ακολουθήστε κατά γράμμα τη συνταγή
Λαχταριστή η σημερινή συνταγή που ετοιμάζει ο σεφ Τίμος Ζαχαράτος στην κουζίνα του «Πάμε Δανάη!».
Φιλέτο κοτόπουλο γεμιστό με κεφαλογραβιέρα, προσούτο και λαχανικά, μια εύκολη, γρήγορη και νόστιμη συνταγή, για όλα τα γούστα.
- Εντείνονται οι βομβαρδισμοί στα σύνορα Ταϊλάνδης-Καμπότζης – Σε εξέλιξη συνομιλίες με τον Ρούμπιο
- The Lowdown – H νέα δραματική σειρά του Ίθαν Χοκ είναι ξεκαρδιστικά συγκινητική
- AI κάτσε λίγο στην άκρη… – Πότε πατάμε pause για να δουλέψει ο εγκέφαλος
- Παναγιώτα Διαμαντή: Ελληνίδα δασκάλα ανάμεσα στους 50 κορυφαίους εκπαιδευτικούς του κόσμου
- Ακραίες καταστάσεις στην Τουρκία: 29 ακόμη συλλήψεις στο πλαίσιο έρευνας για παράνομα στοιχήματα
- Υπερτουρισμός: Νέοι κανόνες στην Ευρώπη – Τι αλλάζει στα ταξίδια το 2026 και τι ισχύει στην Ελλάδα

