Σπύρος Χατζηαγγελάκης: «Δεν έχω πρόβλημα να πληρώνει και μια κοπέλα, δέχομαι το κέρασμα»
Ο Σπύρος Χατζηαγγελάκης μίλησε για το θέατρο και για τις αμοιβές των ηθοποιών
Ο Σπύρος Χατζηαγγελάκης μίλησε στο «MEGA Καλημέρα» για τις μικρές αμοιβές στο θέατρο, τη τη μεγαλύτερη περίοδο που έχει μείνει μόνος και παραδέχθηκε ότι έχει παίξει για 3 θεατές στο θέατρο και αυτοί ήταν… συγγενείς κάποιου ηθοποιού.
Ο Σπύρος Χατζηαγγελάκης μίλησε για το θέατρο και για τις αμοιβές των ηθοποιών.
«Έχω ξεκινήσει πειραματικά να μαθαίνω υποκριτική απλά δεν έχω πάει σε δραματική σχολή. Έχω παίξει στο θέατρο, ήμασταν 7 ηθοποιοί και είχαν έρθει 3 θεατές κι αυτοί συγγενείς ενός ηθοποιού. Πάντα είχα πολύ μικρό ποσοστό από το θέατρο, μέχρι να βγω στην τηλεόραση. Έπαιρνα 150-200 ευρώ τον μήνα», ανέφερε αρχικά.
Έχω δουλέψει σερβιτόρος και έκανα ιδιαίτερα μαθήματα ως φυσικός και ήταν αποτυχία», πρόσθεσε.
«Είναι πηγή έμπνευσης και ζωής το γυναίκειο φύλο για μένα. Ο έρωτας παίζει τεράστιο ρολό στη ζωή μου, για αυτόν αναπνέουμε, δεν ερωτεύομαι ευκολά. Έχω μείνει μόνος χωρίς σχέσης…αυτό το δευτερόλεπτο! Είμαι 4 χρόνια μόνος μου. Δεν έχω πρόβλημα να πληρώνει και μια κοπέλα, δέχομαι και το κέρασμα. Είμαι πολύ περιποιητικός και τρυφερός ως άνθρωπος», δήλωσε ο ηθοποιός για τον έρωτα και τις σχέσεις του.
Ο Σπύρος Χατζηαγγελάκης πρωταγωνιστεί «Οι άθικτοι» στο θέατρο «Νέος Ακάδημος».
- Ιράν: Είναι «προς το συμφέρον» της G7 να ανοίξουν τα Στενά του Ορμούζ, λέει ο Ρούμπιο
- Στα «ΝΕΑ» της Παρασκευής: Απευθείας αναθέσεις ύψους 2,2 δισ. ευρώ
- Eurogroup: Στο επίκεντρο οι αγορές ενέργειας και τα μέτρα πολιτικής – Ζητούμενο ο προσεκτικός σχεδιασμός
- Γιορτή σήμερα 27 Μαρτίου – Ποιοι γιορτάζουν | Εορτολόγιο
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 27.03.2026]
- Euroleague: Νίκες για Ρεάλ, Μακάμπι, Μπάγερν και Μιλάνο – Η βαθμολογία (pic)




