Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ντάνιελ Νούρκα: Η καταγωγή από την Αλβανία, ο ρατσισμός και η σχέση του με την Τζένη Καζάκου

Ντάνιελ Νούρκα: Η καταγωγή από την Αλβανία, ο ρατσισμός και η σχέση του με την Τζένη Καζάκου

Ο νεαρός κάνει την παρθενική του εμφάνιση στην τηλεόραση

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου υποδέχτηκε το βράδυ της Δευτέρας στο «The 2Night Show» τον

Ο Ντάνιελ Νούρκα αναφέρθηκε στην πρώτη του εμφάνιση στην τηλεόραση, στον ρατσισμό αλλά και στο όνειρό του να γίνει ηθοποιός.

Ο νεαρός βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου και μίλησε για τους «Συμπέθερους από τα Τίρανα», τα πρώτα χρόνια στην Ελλάδα και το μόντελινγκ.

«Γεννήθηκα στην Αλβανία, όταν ήμουν 5 χρονών ήρθαμε στην Ελλάδα με την οικογένεια μου και μείναμε στο Κιάτο μέχρι τα 18 μου. Δεν αντιμετωπίσαμε θέματα ρατσισμού όταν πηγαμε να ζήσουμε το Κιάτο. Στο δημοτικό με αγκάλιασαν όλα τα παιδιά και έμαθα γρήγορα τη γλώσσα. Υπάρχει και η άλλη πλευρά. Ήμουν καλός μαθητής, συνεπής. Ήμουν το καλό παιδί, αλλά δεν είχα κλίση προς τα κάπου. Όταν ήμουν μικρός, έπαιζα ποδόσφαιρο ερασιτεχνικά και ήθελα να ασχοληθώ με αυτό επαγγελματικά. Στο λύκειο άρχισε να με ενδιαφέρει η υποκριτική. Το modelling προέκυψε τυχαία στη ζωή μου, δεν το επεδίωξα. Δεν το έκανα ποτέ full time» αποκάλυψε ο Ντάνιελ Νούρκα.

«Όταν γνώριζα την Τζένη δεν είχα στο μυαλό μου ότι είναι η εγγονή της Τζένης Καρέζη. Είναι η Τζένη. Ταιριάζουμε πολύ σαν παρέα, έχουμε χημεία. Ξέρω ότι όλοι την ρωτάνε για τη γιαγιά της, οπότε δεν θέλω να ρωτάω και εγώ και να κουράζω» τόνισε ο γοητευτικός ηθοποιός για τη συμπρωταγωνίστριά του στη σειρά «Συμπέθεροι από Τίρανα».

«Δεν μπορεί να συλλάβει το μυαλό μου τον ρατσισμό με την καταγωγή κάποιου. Αν μου συνέβαινε αυτό που συνέβη στον Άλφρεντ στη σειρά, δεν θα το ανεχόμουν. Όταν είπα στους γονείς μου για τη σειρά χαρήκαν που μου δόθηκε αυτή η ευκαιρία. Είναι μοναδικό συναίσθημα να βλέπεις την περηφάνια στα μάτια των γονιών σου. Ο φόβος υπήρχε γιατί δεν έχουν τα ερεθίσματα στον στενό μας κύκλο» εξομολογήθηκε ο Ντάνιελ Νούρκα.

Δείτε το βίντεο

Sports in

LIVE: Αταλάντα – Λίβερπουλ

Παρακολουθήστε live στις 22:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Αταλάντα – Λίβερπουλ για τα προημιτελικά του Europa League. Τηλεοπτικά από Cosmote Sport 7 HD.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024