Κρίστεν Στιούαρτ: Αντάλλαξε ένα τρυφερό φιλί με τη σύντροφό της και «έκλεψε» τις εντυπώσεις στα Όσκαρ
Η ηθοποιός είναι φουλ ερωτευμένη και δεν το κρύβει.
Μπορεί η Κρίστεν Στιούαρτ να μην κέρδισε το χρυσό αγαλματίδιο, για την ερμηνεία της πριγκίπισσας Νταϊάνας στην ταινία «Spencer», τράβηξε όμως πάνω της όλα τα βλέμματα στο κόκκινο χαλί.
Η ηθοποιός,που επέλεξε για την εμφάνισή της στα Όσκαρ ένα σακάκι, καυτό σορτς και πουκάμισο, συνοδευόταν από τη σύντροφό της, Ντίλαν Μάιερ, η οποία είχε επιλέξει ένα παρόμοιο λουκ.
Ο φακός τις συνέλαβε να ανταλλάσσουν ένα παθιασμένο φιλί και να δείχνουν πιο ευτυχισμένες από ποτέ.
Κρίστεν Στιούαρτ και Ντίλαν Μάιερ είναι ζευγάρι από το 2019. Γνωρίστηκαν στα γυρίσματα μίας ταινίας, όπου η δεύτερη ήταν σεναριογράφος.
Η ηθοποιός μάλιστα, τους προηγούμενους μήνες και συγκεκριμένα τον Νοέμβριο, ανακοίνωσε τον αρραβώνα τους.
«Θα παντρευτούμε, σίγουρα θα το κάνουμε. Ήθελα να μου κάνει πρόταση, οπότε της το έθεσα πολύ ξεκάθαρα κι εκείνη το έπιασε. Παντρευόμαστε. Θέλω να κάνω ένα μεγάλο πάρτι ή κάτι τέτοιο… δεν είμαι καθόλου των εθιμοτυπικών», είπε σε συνέντευξή τους.
Δείτε την τρυφερή στιγμή που είχαν στο κόκκινο χαλί
Kristen Stewart and at fiancée Dylan Meyers share a kiss on the red carpet at the #Oscars. https://t.co/abMq1BYSsP pic.twitter.com/5FObv4pm1D
— Variety (@Variety) March 27, 2022
- Ισπανία: Συγκλονίζει η 6χρονη που επέζησε από τη σιδηροδρομική τραγωδία – Νεκροί οι γονείς της, ο αδελφός της και ο ξάδελφός της
- Κ. Τσουκαλάς: «Σκοταδιστική» η άποψη της Καρυστιανού για τις αμβλώσεις, λέει ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ
- Η Θύρα 13 «ξέσπασε» με Αλαφούζο και παίκτες: «Είσαι η ντροπή της ιστορίας – Βαριά η φανέλα του Παναθηναϊκού»
- Γροιλανδία: Η Δανία στέλνει επιπλέον στρατό στο νησί – «Αν εισβάλει ο Τραμπ θα γίνει πόλεμος»
- IHSANE Μια παράσταση των Ballet du Grand Théâtre de Genève & Eastman στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών
- Η Σκιάθος εγκαινιάζει το μεγαλύτερο αθλητικό έργο που έχει γίνει ποτέ στο νησί



