Μπορεί να δυσκολεύτηκε, ωστόσο τελικά η Γαλλία κατάφερε να «λυγίσει» την Ακτή Ελεφαντοστού και να επικρατήσει με 2-1 στο πλαίσιο της φιλικής αναμέτρησης που έδωσαν οι δύο ομάδες.
Ο άνθρωπος που επανέφερε αμέσως την ισορροπία στο παιχνίδι και απάντησε στο γκολ του Πεπέ ήταν ο Ολιβιέ Ζιρού.
Ο επιθετικός της Μίλαν φώναξε άλλη μια φορά «παρών» και κατάφερε να σκοράρει για το 1-1 στο 22ο λεπτό, φθάνοντας έτσι τα 47 γκολ με το εθνόσημο στο στήθος.
Ένα γκολ που έφερε τον 34χρονο ακόμα πιο κοντά στο απόλυτο ρεκόρ.
Πλέον ο Ζιρού βρίσκεται μόλις 4 τέρματα μακριά από το να γράψει ιστορία, καθώς μείωσε και άλλο την απόστασή του από τον Τιερί Ανρί, ο οποίος με 51 γκολ είναι ο πρώτος σκόρερ στην ιστορία της Γαλλίας, με τον Ζιρού να αναμένεται να το σπάσει εκτός συγκλονιστικού απροόπτου.
Olivier Giroud has 47 Goals for France ✅ Thierry Henry has 51 Goals for France ✅
Olivier Giroud has now scored 47 goals for France, only four behind all-time top-scorer Thierry Henry (51).
Ο Άρης υποδέχεται τον Ολυμπιακό την Κυριακή και ο Μανόλο Χιμένεθ συνεχίζει να προβληματίζεται ως προς το πώς θα παρατάξει την ομάδα του ώστε να κοντράρει τους «ερυθρόλευκους».
Ο Στεφ Κάρι, ο κορυφαίος σουτέρ στην ιστορία του μπάσκετ, τρελαίνει κόσμο και... social media ακόμη και στη δύση της καριέρας του, κάνοντας το κοινό να αναρωτιέται αν όσα βλέπει είναι αληθινά ή προϊόν τεχνητής νοημοσύνης.