Μιχάλης Οικονόμου: «Αρνητικά σχόλια πάντα θα υπάρχουν, δεν έχω στόχο να αρέσω σε όλους»
Ο Μιχάλης Οικονόμου μίλησε για τη ζωή του αλλά και για την απόφασή του να ασχοληθεί με το θέατρο.
Ο ηθοποιός Μιχάλης Οικονόμου, μίλησε στο «MEGA Καλημέρα» για την ενασχόλησή του με το θέατρο, την αποδοχή από την οικογένειά του και την πίστη στον Θεό που τού δίνει δύναμη.
Ο Μιχάλης Οικονόμου μίλησε για τη ζωή του αλλά και για την απόφασή του να ασχοληθεί με το θέατρο.
«Από την τρίτη δημοτικού έλεγα ότι θέλω να γίνω ηθοποιός. σπούδασα πληροφορική και διοίκηση επιχειρήσεων, η μητέρα μου ήταν πιο υποστηρικτική», δήλωσε αρχικά.
«Αρνητικά σχόλια πάντα θα υπάρχουν, τώρα και να διαβάσω κάτι αρνητικό δεν είναι στόχος μου να αρέσω σε όλους. Πιστεύω στον Θεό, παίρνω δύναμη από την πιστή, επειδή ξέρω ότι δεν είμαι μόνος», συμπλήρωσε χαρακτηριστικά, σχολιάζοντας την πίστη του στον Θεό, αλλά και τις αρνητικές κριτικές.
Παράλληλα, αποκάλυψε τον μεγαλύτερο φόβο του.
«Ο μεγαλύτερος φόβος μου είναι να μην πεθάνω μόνος μου. Κάνεις δικός μου άνθρωπος δεν κόλλησε κορωνοϊό, δεν έχασα κανέναν δικό μου και είμαι ευγνώμων για αυτό. Η καραντίνα σε όλους άφησε σημάδι, ευτυχώς με εμάς πέρασε με τον μικρό σπίτι με πολλή χαρά», υπογράμμισε.
Ο Μιχάλης Οικονόμου πρωταγωνιστεί στην παράσταση «Η τριλογία των Λίμαν Μπράδερς» στο «θέατρο του Νέου Κόσμου».
- Κακοκαιρία Byron: Πώς θα εξελιχθεί τις επόμενες ώρες – Κόκκινος συναγερμός για πολλές περιοχές
- Αυτές οι δύο τροφές είναι οι πιο απολαυστικές «ασπίδες» για την καρδιά
- Ρεύμα: Τα νέα πορτοκαλί τιμολόγια και πότε μας συμφέρουν
- Σκάνδαλο ΟΠΕΚΕΠΕ: Επιχείρηση-ξέπλυμα των επιδοτήσεων
- Κρήτη: Στεγνώνει ο κάμπος της Μεσαράς
- Stranger Things:: Η 5η σεζόν σπάει όλα τα ρεκόρ





