Ιωάννα Παλιοσπύρου: Νέο σοβαρό χειρουργείο σήμερα μετά από επιπλοκή – Τι συνέβη
Ο Γολγοθάς της νεαρής δεν σταματάει
Η Ιωάννα Παλιοσπύρου θα χρειαστεί να κάνει νέα σοβαρή επέμβαση.
Ο Γολγοθάς της νεαρής δεν σταματάει καθώς μετά την επίθεση που δέχτηκε το 2020 έχει χρειαστεί να κάνει πάνω από 10 χειρουργεία.
Όπως ανέφερε ο δικηγόρος της κ. Αλεξανδρής στο Πρωινό η Ιωάννα: «Υποβάλλεται σε μία χειρουργική επέμβαση, όχι αισθητικής φύσεως. Παρουσίασε μία επιπλοκή, κατόπιν του προηγούμενου χειρουργείου. Μπαίνει για 11η φορά. Να θυμίσω ότι έχει μακρύ δρόμο και οι επιπλοκές είναι συνήθη φαινόμενα. Ας είναι το τελευταίο επώδυνο χειρουργείο σήμερα. Εύχομαι όλα να πάνε καλά. Το χειρουργείο θα γίνει με την κα Καλοφώνου».
Ο κ. Αλεξανδρής σημείωσε ότι η Ιωάννα Παλιοσπύρου έχει δρόμο μπροστά της αναφορικά με τις χειρουργικές επεμβάσεις, καθώς έχουν δρομολογηθεί ακόμη 20 με 30 χειρουργικές επεμβάσεις.
Δείτε το βίντεο
- Λίβανος: Το τηλεοπτικό δίκτυο Αλ Μανάρ μεταδίδει ότι βομβαρδίστηκε από το Ισραήλ
- Φωτιά μετά από έκρηξη στην πρεσβεία των ΗΠΑ στο Ριάντ
- Ιράν: Συνεδρίαση των ΗΠΑ στο ΣΑ για την προστασία των παιδιών ενώ βομβαρδίζουν σχολεία και σκοτώνουν παιδιά
- Φάμελλος από Ηράκλειο: Πολιτική εξόρμηση του ΣΥΡΙΖΑ για διαμόρφωση προοδευτικού ψηφοδελτίου
- Αυτοκίνητο τυλίχθηκε στις φλόγες στη Λεωφόρο Συγγρού
- Στα «ΝΕΑ» της Τρίτης: SOS



