Survivor: Η Ασημίνα Χατζηανδρέου πήρε μήνυμα από τον σύντροφό της, Χρήστο Δάντη
Η Ασημίνα Χατζηανδρέου περίμενε πως και πως το μήνυμα του
Μετά από 2 μήνες στο Survivor η Ασημίνα Χατζηανδρέου κατάφερε να λάβει επιτέλους το πολυπόθητο μήνυμα του Χρήστου Δάντη και δεν έκρυψε την συγκίνηση της.
Πιο συγκεκριμένα, το μήνυμα του τραγουδιστή αναφέρει: «Έλα ρε Morrison – βουνό! Κάθε βράδυ κάνουμε πάρτι εδώ με τις νίκες, τις ήττες, τα έπαθλα ή τις στεναχώριες. Προσπαθούμε όσο μπορούμε να είμαστε εκεί, μαζί σου. Εγώ, οι φίλες σου και ο Gillan που ακούει να λες “Πάμεεεε” και γαβγίζει! Ξέρουμε ότι όσο “φωνακλού” και “αγρίμι” είσαι, από κάτω βρίσκεται μια ψυχή σαν βαμβάκι. Και να μην ξεχνάς αυτό που σου έχω πει. Το “ταξίδι” μετράει κι όχι ο προορισμός».
- Μανρέσα – Μπανταλόνα 87-77: Ήττα πριν το Game 3 με την ΑΕΚ
- Ο Τραμπ απειλεί ξανά «να αφανίσει το Ιράν μέσα σε μία ώρα» – Αλλά πιστεύει ότι τελικά θα πάρει αυτό που θέλει
- Πότε θα κάνουμε Ανάσταση του χρόνου; Η μεγάλη διαφορά στο Ορθόδοξο και το Καθολικό Πάσχα του 2027
- Πάρμα – Νάπολι 1-1: Ο Στρεφέτσα έβαλε «στοπ» στους Παρτενοπέι (vid)
- Σανάε Τακαΐτσι προς Deep Purple: «Είστε οι θεοί μου» – Η ροκ πλευρά της πρωθυπουργού της Ιαπωνίας
- LIVE: Τσέλσι – Μάντσεστερ Σίτι
- Η Μόσχα δηλώνει έτοιμη να προμηθεύσει φυσικό αέριο την ΕΕ, «εφόσον έχει πλεόνασμα»
- Μια καταγγελία για ενδοοικογενειακή απειλή «αποκάλυψε» όπλα – Τι βρήκαν οι Αρχές
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 12.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/agustina-heit-mefvaXlDihk-unsplash-315x220.jpg)



















































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442