Η ψυχοθεραπεύτρια Αγγελική Καβαλιεράτου αναλύει πως η γνώμη των τρίτων μας εμποδίζει να ζήσουμε μια ευτυχισμένη ζωή.
«Η γνώμη των άλλων είναι σαν μια σκιά που καλύπτει ότι και αν κάνουμε και στην πραγματικότητα μεγαλώνουμε επηρεαζόμενοι από αυτό» σημείωσε η ψυχοθεραπεύτρια Αγγελική Καβαλιεράτου, υπογραμμίζοντας ότι σε πολλές περιπτώσεις ευθύνονται οι γονείς του ατόμου.
«Είναι παράδοξο να προσπαθείτε να στηρίξετε τη δική σας ζωή με βάση τη ματιά των άλλων» συμπλήρωσε η κυρία Καβαλιεράτου.
«Το αποτέλεσμα όταν μπλέκεται η φωνή μας με αυτή του περιβάλλοντός μας είναι να δυσκολευόμαστε να πάρουμε αποφάσεις, ενώ μπορεί να έχουμε ένα έντονο αίσθημα ευθύνης σχετικά με το να είναι οι άλλοι καλά» πρόσθεσε.
«Η μόνη γνώμη που χρειάζεται να λαμβάνουμε πραγματικά υπόψιν μας είναι η δικιά μας» κατέληξε η Αγγελική Καβαλιεράτου.
Ένα «rock party» γεμάτο ήχους, μνήμες και ενέργεια από τις δεκαετίες που όρισαν μια ολόκληρη γενιά -την δική του- αλλά και τους νεότερους, υπόσχεται ο Δημήτρης Σταρόβας.