Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο σε δηλώσεις του αναφέρθηκε στη μεταγραφή του Σερτζ Ιμπάκα στους Μπακς και δήλωσε βέβαιος πως ο 33χρονος πάουερ φόργουορντ/σέντερ θα προσφέρει πολλές λύσεις και σημαντικές βοήθειες.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του:
«Ο Ιμπάκα θα μας βοηθήσει πολύ. Ξέρει πως ερχόμενος εδώ θα είναι ένα σημαντικό κομμάτι της ομάδας και της προσπάθειας για τους στόχους που έχουμε θέσει. Είναι έτοιμος» τόνισε ο Greek Freak για το νέο του συμπαίκτη.
«Χάρηκα πολύ όταν έμαθα πως θα πάω στους Μπακς. Μιλάμε για τους πρωταθλητές! Τους έχω αντιμετωπίσει αρκετές φορές τα τελευταία χρόνια και μου αρέσει ο τρόπος που παίζουν, ειδικά στην άμυνα. Πιστεύω πως θα ταιριάξω τέλεια στην ομάδα. Ο Γιάννης είναι ένας από τους καλύτερους προστάτες του καλαθιού. Αυτό μου αρέσει να κάνω κι εγώ και θα είναι ωραίο να παίζουμε μαζί» ανέφερε ο 33χρονος πάουερ φόργουορντ/σέντερ.
Η Γυναίκα της Ζάκυθος και άλλες αιώνιες μνήμες είναι ένα ποιητικό έργο που ο Σολωμός δεν τελείωσε ποτέ - όπως δεν τελείωσε ποτέ τα περισσότερα έργα του.
Η Μαρία Σάκκαρη ξεκίνησε με το δεξί της υποχρεώσεις της στο Australian Open και παράλληλα φρόντισε να προσφέρει ήδη έναν από τους καλύτερους πόντους της σεζόν, ενθουσιάζοντας τόσο το κοινό όσο και τον... εαυτό της!
Η Euroleague φαίνεται πως θα μπει σε μια νέα περίοδο, με διαφορετικό format και αυτό μπορεί να συμβεί ακόμη και από την επόμενη σεζόν – Τι αναφέρουν στο εξωτερικό για τις ομάδες και τη δέσμευση στην Ένωση Παικτών.
Ο ΠΑΟΚ φιλοξενεί τον Παναθηναϊκό στις 16:00 σε ένα ματς που οι «πράσινοι» θα ψάξουν αντίδραση μετά τις συνεχόμενες κακές εμφανίσεις, χωρίς τον Κέντρικ Ναν στη σύνθεσή τους.
Εξαιρετική αρχή για τη Μαρία Σάκκαρη στο Australian Open, καθώς η Ελληνίδα τενίστρια επικράτησε με 2-0 σετ της Λεόλια Ζανζάν και προκρίθηκε στο δεύτερο γύρο.