Ο Γκουστάβο Πογέτ βρίσκεται στην Ελλάδα και είχε συνάντηση με τη διοίκηση της ΕΠΟ, προκειμένου να ολοκληρώσει τα τυπικά και να γίνει και επίσημα ο νέος προπονητής της εθνικής ομάδας.
Ο ουρουγουανός τεχνικός, που έχει περάσει από την ΑΕΚ, βρέθηκε στα γραφεία της Ομοσπονδίας και συμφώνησε οριστικά για να αναλάβει το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα και να διαδεχτεί τον Τζον Φαν Σιπ στην άκρη του πάγκου.
Ο Πογέτ είχε επαφές με την ΕΠΟ εδώ και αρκετές ημέρες και περίμενε το τελικό ΟΚ της Εκτελεστικής Επιτροπής της Ομοσπονδίας, ώστε να έλθει στην Ελλάδα και να επισημοποιήσει το deal.
Εκτός συγκλονιστικού απροόπτου ο Πογέτ θα ανακοινωθεί τις επόμενες ώρες (πιθανότατα την Πέμπτη), ενώ στο συμβόλαιό του θα υπάρχει μπόνους για την πρώτη θέση στο Nations League και μπόνους για την πρόκριση στο Euro.
Κανένα πρόβλημα δεν είχε η Μάντσεστερ Σίτι στην έδρα της Κρίσταλ Πάλας, περνώντας με 3-0 και παραμένοντας στην 2η θέση της βαθμολογίας. Σημαντική εκτός έδρας νίκη και για την Άστον Βίλα επί της Γουέστ Χαμ με 3-2.
Ωστόσο, ο Γάλλος πρώην πρόεδρος της UEFA δεν σκέφτεται το ενδεχόμενο να αναλάβει την προεδρία της και δηλώνει «ισχυρό κάλεσμα, αλλά η οικογένειά μου έχει προτεραιότητα»
Ο Γιώργος Μπαρτζώκας δήλωσε απόλυτα ικανοποιημένος για την εμφάνιση και τη νίκη του Ολυμπιακού στο Περιστέρι, μιλώντας παράλληλα και για το ιστορικό ρεκόρ του, ισοφαρίζοντας σε συμμετοχές στον πάγκο των «ερυθρόλευκων» τον Γιάννη Ιωαννίδη.
Οι «μαύρες γάτες» νίκησαν τις «καρακάξες» (1-0) στο μεγάλο ντέρμπι του αγγλικού βορρά και η Σάντερλαντ βρήκε τρόπο για να… πικάρει την μεγάλη της αντίπαλο