Δολοφονία Άλκη: Τα ευρήματα των Αρχών στον σύνδεσμο του ΠΑΟΚ – Μεταφέρονται για εξέταση
Τα ευρήματα αυτά θα μεταφερθούν για εξέταση...
Ταυτόχρονη επιχείρηση πραγματοποίησαν οι αρχές σε συνδέσμους του ΠΑΟΚ, αλλά και στο γήπεδο της ομάδας της Θεσσαλονίκης, στο πλαίσιο των ερευνών που διεξάγονται στο πλαίσιο εντοπισμού είτε συμμετεχόντων στη δολοφονική επίθεση έναντι του 19χρονου Άλκη, είτε στοιχείων που μπορούν να οδηγήσουν στους δράστες.
Ειδικότερα και σύμφωνα με πληροφορίες της τοπικής ιστοσελίδας grtimes.gr, από το εσωτερικό του συνδέσμου του ΠΑΟΚ που βρίσκεται επί της οδού Ορέστου, οι αστυνομικές δυνάμεις συνέλεξαν τουλάχιστον πέντε μεγάλες σακούλες σκουπιδιών με ευρήματα, αλλά και επτά κάσες.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ανάμεσα στα ευρήματα είναι κράνη, στυλιάρια και αλλά μεταλλικά αντικείμενα.
Τα ευρήματα αυτά θα μεταφερθούν για εξέταση.
Ταυτόχρονη επιχείρηση της αστυνομίας στους συνδέσμους του ΠΑΟΚ
Νωρίτερα, έγινε γνωστό πως πραγματοποιήθηκε ταυτόχρονη επιχείρηση της αστυνομίας στους συνδέσμους του ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη.
Περίπου στις 16:00 το μεσημέρι της Πέμπτης, αστυνομικές δυνάμεις έφτασαν στις οδούς Παπάφη και Ορέστου, όπου βρίσκονται συνολικά τρεις σύνδεσμοι του «δικεφάλου του Βορρά», ενώ το ίδιο συνέβη και στην περιοχή του Ευόσμου, αλλά και των Αμπελοκήπων.
Οι έρευνες διεξάγονται στο πλαίσιο εντοπισμού είτε συμμετεχόντων στη δολοφονική επίθεση έναντι του 19χρονου Άλκη, είτε στοιχείων που μπορούν να οδηγήσουν στους δράστες, όπως συνέβη χθες κατά την έρευνα των αρχών στον κεντρικό σύνδεσμο του ΠΑΟΚ «Θύρα 4» που βρίσκεται επί της οδού Παλαιών Πατρών Γερμανού.
Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, στις έρευνες, οι οποίες πραγματοποιήθηκαν παρουσία δικαστικών λειτουργών, συμμετείχαν και αστυνομικοί σκύλοι.

- Στρατιωτικές δαπάνες: η νέα πραγματικότητα της ΕΕ
- Η Σίλικον Βάλλεϋ πίσω από τα επεκτατικά σχέδια του Τραμπ στη Γροιλανδία;
- Η Richemont «λάμπει» ξανά με εκτόξευση των πωλήσεων από Cartier και Van Cleef
- Οι δυνάμεις ασφαλείας στην Αϊτή διεξάγουν εκστρατεία κατά των συμμοριών και καταστρέφουν κρησφύγετα
- Ο Τραμπ θέλει 1 δισ. δολάρια από κάθε κράτος για να γίνει μέλος στο Συμβούλιο Ειρήνης
- Γιατί ο Τραμπ στρέφεται κατά της JP Morgan;
- Καταζητούμενος από το Top 10 του FBI συνελήφθη στο Μεξικό
- Οι ΗΠΑ σκότωσαν «ηγέτη συνδεόμενο με την Αλ Κάιντα» στη Συρία
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 18.01.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/spenser-sembrat-i607NbWkXow-unsplash-315x220.jpg)









































![Χάος στη Γουατεμάλα – Μέλη συμμορίας κρατούν ομήρους 46 φρουρούς σε 3 φυλακές [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/guatemala-prison-315x220.jpg)

























Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442