Τρίτη 30 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Θεσσαλονίκη: Σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση οι δύο φίλοι του Άλκη

Θεσσαλονίκη: Σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση οι δύο φίλοι του Άλκη

Τα δύο νεαρά παιδιά είναι σε κατάσταση ψυχολογικού σοκ μετά τη δολοφονία του Άλκη.

Εξιτήριο παίρνουν σήμερα από το Νοσοκομείο Παπανικολάου στη Θεσσαλονίκη οι δύο νεαροί τραυματίες φίλοι του δολοφονημένου Άλκη, με τον πατέρα του 20χρονου να μετρά τις ώρες και τα λεπτά για να τον σφίξει και πάλι στην αγκαλιά του.

«Είδαν μπροστά στα μάτια τους να μαχαιρώνουν τον καρδιακό τους φίλο. Είναι κάτι που δεν θα φύγει ποτέ από τα μάτια των παιδιών αυτών», δήλωσε ο πατέρας του 20χρονου τραυματία.

Τη βαναυσότητα της δολοφονικής επίθεσης φανερώνουν τα τραύματα που φέρουν τα δύο παιδιά στο κεφάλι από το ρόπαλο αλλά και στο σώμα από λεπίδα.

Τα όσα αποκαλύπτει ο θεράπων γιατρός τους, στο LIVE NEWS συγκλονίζουν.

«Το ένα παιδί είχε θλαστικό τραύμα στο τριχωτό της κεφαλής από ρόπαλο ή γκλομπ. Και είχε θλαστικά τραύματα στα πόδια, στους μηρούς και στις κνήμες από νύσσον όργανο. Και το άλλο το παιδί είχε ένα βαθύ θλαστικό τραύμα στον γλουτό πάλι από αιχμηρό όργανο», ανέφερε ο Διευθυντής Δ’ Χειρουργικής Κλινικής Παπανικολάου, Σταμάτης Αγγελόπουλος.

Οι μαρτυρίες και οι καταθέσεις τους είναι το κλειδί για την διαλεύκανση του εγκλήματος με τα νεαρά αγόρια ακόμα να βρίσκονται σε κατάσταση σοκ.

«Είναι σε κατάσταση ψυχολογικού σοκ. Ακόμα δεν έχουν συνέλθει. Δεν υπέστησαν και λίγα. Το ψυχολογικό σοκ είναι μεγάλο για την απώλεια του φίλου τους, δήλωσε ο γιατρός.

«Παράκληση ο Άλκης να μην ξεχαστεί ποτέ»

Βαρύς και ασήκωτος ο πόνος για την οικογένεια του 19χρονου Άλκη, με την θεία του να ραγίζει καρδιές, μιλώντας στο LIVE NEWS.

«Mια θερμή παράκληση. Ο Άλκης μας να μην ξεχαστεί ποτέ. Να μην ξεχαστεί το παλικάρι μας και αν είναι αυτός που γράφουν ότι ήταν ο υπόδικος γιατί δεν ήταν στην φυλακή ήδη; Πείτε μου! Και βγήκε και πήρε το παιδί μας. Γιατί; Εδώ θέλω να μου απαντήσει ο κύριος Θεοδωρικάκος και ο κύριος πρωθυπουργός, όχι με tweet. Μπορεί να έρθει να τα πει αυτά κατάματα στην οικογένεια; Μπορεί; Πείτε μου! Αυτό θέλουμε εμείς», δήλωσε η θεία του Άλκη.

Φίλος του Άλκη έκανε τατουάζ το όνομά του

Για πάντα χαραγμένος στη μνήμη αλλά και στο δεξί καρπό ενός φίλου του θα παραμείνει ο Άλκης, με το εν λόγω τατουατζίδικο μάλιστα να δεσμεύεται να κάνει το ίδιο δώρο σε όλη την παρέα του.

Το μήνυμα «Για κάθε Άλκη» σχημάτισαν με τις τσάντες τους οι μαθητές του Πειραματικού σχολείου στην Θεσσαλονίκη ενώ τήρησαν κι ενός λεπτού σιγή, όπως τηρήθηκε άλλωστε σε όλους τους αγώνες της 21ης αγωνιστικής.

Στη σκιά της στυγερής δολοφονίας, ο Άρης αναμετρήθηκε με την ΑΕΚ.

Οι σημαίες κυμάτιζαν μεσίστιες. Στεφάνια κατατέθηκαν, ενώ οι παίκτες αφιέρωσαν τη νίκη τους με 2-1 στη μνήμη του αδικοχαμένου οπαδού τους.

Με μια ελπίδα να μην υπάρξει ποτέ ξανά ένας δεύτερος Άλκης.

Sports in

Άγριο ξύλο μεταξύ οπαδών πριν το Τζένοα – Κάλιαρι (vid)

Ακόμα ένα περιστατικό οπαδικής βίας έρχεται να ταράξει την Ιταλία.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 30 Απριλίου 2024