Στην επ’ αυτοφώρω σύλληψη ενός 40χρονου με την κατηγορία της αποπλάνησης ανηλίκου, προχώρησε η αστυνομία στο κέντρο της Αθήνας.
Σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο κατηγορούμενος παρέσυρε μια 14χρονη σε ξενοδοχείο ημιδιαμονής, όπου και εντοπίστηκε από τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων.
Ο 40χρονος μετά τη σύλληψή του απολογήθηκε στον ανακριτή, ο οποίος αποφάσισε την προφυλάκισή του.
Ο κατηγορούμενος ήταν φίλος της οικογένειας της 14χρονης και εντοπίστηκε γρήγορα από τους αστυνομικούς καθώς η μητέρα της παρατήρησε μια φωτογραφία της κόρης της μαζί με τον 40χρονο στα social media και ειδοποίησε την ΕΛ.ΑΣ.
Αναρωτιέσαι γιατί κάποιοι άνθρωποι αποκτούν τεράστια επιρροή και followers στα social media, ενώ άλλοι μένουν στην αφάνεια; Η ψυχολογία έχει την απάντηση.
Kάθε Κυριακή στις 11:30 π.μ, σε μια παράσταση για όλη την οικογένεια που υμνεί τη φιλία, την ελευθερία και το μεγάλο ταξίδι της ζωής από την παιδική ηλικία στην ενηλικίωση.
Την Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου, η Κρινιώ Νικολάου ανεβαίνει στη σκηνή του Stage 7, μαζί με τον Θάνο Πανουργιά, για την μουσικοθεατρική παράσταση Κόντρα ρόλος.
Η παράσταση «φαινόμενο» για την ζωή του Ρούντολφ Νουρέγιεφ, με πάνω από ένα εκατομμύριο θεατές σε όλο τον κόσμο, έρχεται στις 25 και 26 Απριλίου στο Θέατρο Κάτια Δανδουλάκη.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας