Κακοκαιρία: Εγκλωβισμένος καρδιοπαθής προχωρά σε μήνυση κατά της Αττικής Οδού
Δεν προέχειτο οικονομικό, αλλά η αποζημίωση για την ηθική βλάβη και η δικαίωσή τους.
Για την… Οδύσσεια που πέρασε ένας καρδιοπαθής που διερχόταν με ταξί την Αττική Οδό μίλησε στην «Κοινωνία Ώρα MEGA» η δικηγόρος Ιωάννα Παναγοπούλου.
«Ο συγκεκριμένος άνθρωπος είχε υποβληθεί πριν λίγες ημέρες σε εγχείρηση για την καρδιά του και γι’ αυτό μετακινούνταν στη δουλειά του με ταξί, για να μην επιβαρύνει την υγεία του» ανέφερε η κυρία Παναγοπούλου, υπογραμμίζοντας ότι ο άνθρωπος παρέμεινε στο ταξί για 22 ώρες.
«Κανείς δεν τους έδωσε μια στοιχειώδη βοήθεια και οι άνθρωποι απεγκλωβίστηκαν μόνοι τους» σημείωσε η κυρία Παναγοπούλου, ενώ μιλώντας για την υγεία του πελάτη της τόνισε πως όταν έφτασε μετά από ώρες στο νοσοκομείο, «του είπαν ότι είχε στεγνώσει το μπαλονάκι που είχε στην καρδιά από τις πολικές θερμοκρασίες που επικρατούσαν στην περιοχή».
«Αν δεν απεγκλωβιζόταν και δεν έσπευδε στο νοσοκομείο, τα πράγματα θα ήταν πολύ χειρότερα» συμπλήρωσε.
«Είναι χιλιάδες οι πολίτες που εγκλωβίστηκαν στην Αττική Οδό ή άλλους δρόμους και υπέστησαν πολύωρη ταλαιπωρία και ήδη έχουν επικοινωνήσει δεκάδες για να υποβάλλουν μήνυση» σημείωσε η δικηγόρος Ιωάννα Παναγοπούλου.
Το ταξίμετρο έφτασε τα… 380 ευρώ
«Δεν προέχει γι’ αυτόν το οικονομικό, η αποζημίωση για την ηθική βλάβη, αλλά η δικαίωσή του» πρόσθεσε η κυρία Παναγοπούλου, η οποία πρόσθεσε πως υπάρχει και μια περίπτωση εταιρικού οχήματος, τύπου βαν, με έξι εργαζόμενους που εγκλωβίστηκαν για ώρες χωρίς να πάρουν ούτε ευρώ για την ταλαιπωρία που υπέστησαν.
Μάλιστα, όπως σημείωσε η δικηγόρος, το ταξίμετρο έγραφε κανονικά όσο παρέμενε εγκλωβισμένο το όχημα στην Αττική Οδό, φτάνοντας μέχρι τα 380 ευρώ!
- Ρωσία: Ο Πούτιν θεωρεί «ύψιστη προτεραιότητα» την ανάπτυξη των πυρηνικών δυνάμεων της χώρας
- Βενεζουέλα: Αποφυλακίστηκαν άλλοι 23 πολιτικοί κρατούμενοι βάσει του νόμου περί αμνηστίας
- Μεξικό: Οι ΗΠΑ προτρέπουν τους Αμερικανούς «να παραμείνουν σε ασφαλή καταφύγια»
- Βενεζουέλα: Απεργία πείνας ξεκίνησαν πάνω από 200 κρατούμενοι που δεν καλύπτονται από την αμνηστία
- Μεξικό: Κύμα βίας πυροδοτεί ο θάνατος του Ελ Μέντσο – Εκκληση για ψυχραιμία από τη Σέινμπαουμ
- Βόρεια Κορέα: Ο Κιμ Γιονγκ Ουν επανεξελέγη στην ηγεσία του κυβερνώντος κόμματος
- WhatsApp: Ανακοίνωσε πρόσβαση στο ιστορικό ομαδικών μηνυμάτων
- Δασμοί Τραμπ: Νέος γύρος αντιδράσεων από εμπορικούς εταίρους των ΗΠΑ
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




![Δόθηκε στην πυρά ο καρνάβαλος: Φαντασμαγορικά σκηνικά στην Πάτρα [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/02/karnavali_patra_2026_lixi-1200x700-146x85.jpg)

![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 23.02.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/02/franz-nawrath-0vk_5JmDDZw-unsplash-315x220.jpg)













![Δόθηκε στην πυρά ο καρνάβαλος: Φαντασμαγορικά σκηνικά στην Πάτρα [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/02/karnavali_patra_2026_lixi-1200x700-315x220.jpg)



















































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442