Την Πέμπτη (20/1, 21:05), ο Ολυμπιακός φιλοξενείται από τη Μακάμπι για την 22η αγωνιστική της Euroleague. Το ματς των δυο συλλόγων θα διεξαχθεί κανονικά, με τους Ισραηλινούς να είναι πλέον… καθαροί από κορωνοϊό.
Η διοργανώτρια αρχή γνωστοποίησε τους τρεις διαιτητές που θα διευθύνουν της αναμέτρηση της ομάδας του Γιώργου Μπαρτζώκα στο Ισραήλ. Οι Όλεγκς Λάτισεβς, Αν Πάντερ και Ουγκ Τεπενιέρ θα είναι οι τρεις… σφυρίχτρες στο ματς των ερυθρολεύκων κόντρα στο σύνολο του Γιάννη Σφαιρόπουλου.
Ο Ολυμπιακός θέλει να συνεχίσει την εξαιρετική του πορεία στην εφετινή Euroleague, καθώς μετά από 18 αγώνες, φιγουράρει στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 12 νίκες και 6 ήττες.
Στις 10 Μαΐου, το jazz trio των Camila Nebbia, Gonçalo Almeida και Sylvain Darrifourcq καταλαμβάνει τη σκηνή του θεάτρου Baumstrasse, ως «ζέσταμα» για τα φετινά Φ Hill Sessions
Την πρόκρισή της στην τελική φάση του World Cup εξασφάλισε η Εθνική πόλο των ανδρών, καθώς με 7 γκολ του Αργυρόπουλου νίκησε με 14-11 την Ολλανδίας στο «Δημοσθένης Μιχαλεντζάκης» της Αλεξανδρούπολης,
Μεγάλες ουρές έξω από το Εθνικό Στάδιο Βουκουρεστίου για το τελευταίο αντίο στον θρυλικό προπονητή Μιρτσέα Λουτσέσκου. Η σορός του σε λαϊκό προσκύνημα.