Ο Ράφαελ Ναδάλ έκανε δηλώσεις για την υπόθεση του Νόβακ Τζόκοβιτς όσον αφορά το σκέλος του Australian Open.
Ο ισπανός τενίστας τόνισε πως κανένας παίκτης δεν είναι υπεράνω του τουρνουά της Μελβούρνης και σημείωσε ότι αυτό θα συνεχιστεί είτε παίξει ο Τζόκοβιτς είτε όχι.
«Αυτό που έχω να πω ξεκάθαρα είναι πως ο Τζόκοβιτς είναι από τους σπουδαιότερους παίκτες στην ιστορία. Αλλά δεν υπάρχει κανένας τενίστας στην ιστορία που να είναι πιο σημαντικός από ένα τουρνουά τένις. Οι παίκτες έρχονται και φεύγουν, για να έρθουν νέοι.
Κανείς, ούτε ο Ρότζερ ούτε ο Νόβακ ούτε εγώ ή παλιότερα ο Μποργκ είμαστε πιο πάνω. Το τένις συνεχίζεται και το Australian Open είναι πιο σημαντικό από κάθε παίκτη. Αν παίξει, καλό θα είναι. Αν όχι, το τουρνουά θα είναι πάλι σπουδαίο. Με ή χωρίς αυτόν. Αυτή είναι η γνώμη μου» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Ράφα.
Σύμφωνα με νέα μελέτη, οι απλές συνήθειες, όπως το να αποφεύγουμε το φαγητό λίγες ώρες πριν τον ύπνο, αρκούν για να ενισχύσουν την καρδιακή λειτουργία.
Με πέντε αναμετρήσεις συνεχίζεται σήμερα (22/2) η Super League, με ΑΕΚ, ΠΑΟΚ να θέλουν νίκες για να παραμείνουν σε τροχιά κορυφής και τον Παναθηναϊκό για να προλάβει την τετράδα.