Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Νόβακ Τζόκοβιτς - Ξανά στο ξενοδοχείο κράτησης

Νόβακ Τζόκοβιτς – Ξανά στο ξενοδοχείο κράτησης

Αυστραλιανό δικαστήριο όρισε την ακροαματική διαδικασία για την υπόθεση ακύρωσης της βίζας του Τζόκοβιτς αύριο, Κυριακή, στις 09.30 (τοπική ώρα, 00.30 ώρα Ελλάδας)

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς έφθασε στο ξενοδοχείο κράτησης για μετανάστες, στο οποίο παρέμεινε την περασμένη εβδομάδα, σήμερα λίγο πριν τις 15.30 (τοπική ώρα, 06.30 ώρα Ελλάδας), σύμφωνα με αυτόπτη μάρτυρα του Reuters.

Το ξενοδοχείο χρησιμοποιείται επίσης για την κράτηση 33 αιτούντων άσυλο και ταξιδιωτών που βρίσκονται σε καραντίνα λόγω της COVID-19.

Αυστραλιανό δικαστήριο όρισε την ακροαματική διαδικασία για την υπόθεση ακύρωσης της βίζας του Τζόκοβιτς αύριο, Κυριακή, στις 09.30 (τοπική ώρα, 00.30 ώρα Ελλάδας).

Συνθήματα

Περί τους 12 ακτιβιστές ήταν στο σημείο, φωνάζοντας συνθήματα, όπως: «Σταματήστε το μαρτύριο, αφήστε τους», καθώς ο αθλητής μεταφερόταν στο ξενοδοχείο από συνοριοφύλακες.

Στον αντίποδα κινήθηκε η δήλωση που έκανε ένας ποδηλάτης που κινούνταν στο σημείο και φώναξε στον Τζόκοβιτς: «Πήγαινε σπίτι Νόβακ». Η δήλωση αυτή είναι χαρακτηριστική της δυσαρέσκειας των Αυστραλών για τη διαμορφούμενη κατάσταση.

Ο υπουργός Μετανάστευσης Άλεξ Χοκ αποφάσισε χθες πως πρέπει να πάμε σε απέλαση του τενίστα καθώς η παρουσία του στη χώρα θα μπορούσε να προκαλέσει πολεμική, ενώ κρίθηκε πως ο ίδιος ο Τζόκοβιτς αποτελεί ένα άτομο που μπορεί να διασπείρει τον ιό.

«Πιστεύω πως η παρουσία του είναι ένα ρίσκο για την υγεία της αυστραλιανής κοινότητας» είπε ο υπουργός.

Sports in

Πολεμώντας στην… αυλή του

Ο Ολυμπιακός του Γιώργου Μπαρτζώκα είναι ο «λάθος» αντίπαλος playoffs. Και η Μπαρτσελόνα χθες βράδυ ήδη κατάλαβε το «γιατί»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024